Predal som Freecko 1.8 a zostali mi nejake tie drobnosti ktore som si odkladal pre kazdy pripad:
Manualna prevodovka - plne funkcna, pri vymene oleja vytiekol cisty olej, je malinko hlucna pri cca 70km/h bez ohladu na zaradeny ci vyradeny rychlostny stupen, zrejme trochu spieva nejaky staly prevod, podobny zvuk ako diferak v starom buse, ale nic hrozne. Olej vytiekol cisty, synchrony a radenie rychlosti bolo uplne ok. Mala by mat nabehane cca. 150tis.
IRD - vhodna na repas (to zadne planetove kolo + hruska), inak sukolia a loziska predneho nahonu vratane difku su v slusnom stave. Bez repasu pouzitelna na solo predny nahon.
Zotrvacnik - nejavi sa byt nejak opotrebovany, vydratie od lamely nie je viditelne.
Sacie potrubie - obsahuje vstreky, volnobezny solenoid, skrtiacu klapku s potenciometrom. Funkcne v dobrom stave, staci len popripajat elektriku, palivo a vzduchovy filter.
Tlmic torznych kmitov na VISCO - guma vypada byt bez mechanickeho poskodenia
Ak by sa niekomu nieco hodilo.
R.
Predam na Free 1.8 prevodovku, IRD, zotrvacnik a sanie.
Moderátor: stan
Predam na Free 1.8 prevodovku, IRD, zotrvacnik a sanie.
Nasiel som este spodny silentblok ulozenia prevodovky, vyzera byt este celkom pouzitelny.
Mam aj par srobov na kardan, tiez 3 sroby k tlmicu torznych kmitov, aj tu specialnu podlhovastu podlozku pri spajani kardanu do viskospojky.
R.
Mam aj par srobov na kardan, tiez 3 sroby k tlmicu torznych kmitov, aj tu specialnu podlhovastu podlozku pri spajani kardanu do viskospojky.
R.
Re: Predam na Free 1.8 prevodovku, IRD, zotrvacnik a sanie.
Mam aj zopar ziaroviek do palubovky, ziarovku s objimkou do zadneho spodneho svetla v narazniku.
Re: Predam na Free 1.8 prevodovku, IRD, zotrvacnik a sanie.
Tak IRD uz je fuc.