Prodám Range Rovera Classica Čárlse
Moderátor: stan
- Mattyfu
- auto: Discovery III TDV6
- Kontaktovat uživatele:
Prodám Range Rovera Classica Čárlse
Ahojte
Po velkém vnitřním souboji nabídnu svého Classica. Je to poměrně známá 3,9 V8 se sekvenčním LPG Magic 70l/ nádrží v kufru s manuální převodovkou.
Postupný vývoj je vidět zde:
viewtopic.php?f=8&t=23076
Auto jsem kupoval v létě, od Lukasína zde na fóru. Od té doby prodělal vývoj směrem blíže k zemi, vyčistění interiéru, ošetření podlah, drobné revize vzhledu a další servis.
Motor šlape docela dobře, je po GO rozdělovače, v létě dělané nové šály, měněný vzduchový filtr, teď v říjnu nový řemen, napínací kladka.
Podvozek je nyní na 2" liftu + body lift kastle, zánovní KM2 255/85 r16 najeto tak 5000 km.
Co se řízení týče, převodka je sice po přetěsnění, ale začala znova téct, takže mám objednánu, jinou, suchou, kterou bych chtěl instalovat mezi svátky, spolu s novou pákou řízení a čepy, které už mám doma.
Vozidlo bylo v minulosti docela upravené a vybavené, např: nájezdový plech, pevnostní nárazníky vpředu a vzadu, naviják, CB, zahrádka, žebříček, zadní diff z RR 38, uřezané zadní trojúhelníky.
Má bojové šrámy z terénu, ale koroze je vzhledem k věku a využití opravdu minimální.
Na rrc jsem ještě měnil přední kotouče, desky a ložiska v plánu jsou ještě silenbloky, motoru a převodovky, uvidím jak bude čas.
Celkově jsem se věnoval Čárlsovi sice pomalu, ale vytrvale kdykoliv byla možnost. Nyní se mi změnila situace, 99% všech cest mám po dálnici, kde to není s Čárlsem nad 110 km/h ono a tak raději jedu osobákem, víkendy jsem pryč nebo se budu věnovat dennímu přibližovadlu či domácnosti, zkrátka nyní by jen stál zavřený ve stodole a to je škoda.
Prodej mě nějak nepálí, na druhou stranu se s ním budu loučit jen velmi těžko, takže budu rád za rychlé jednání. Porcovat na kusy ho nehodlám a ani na splátky nedávám.
Cenu si představuji kolem 90 tis. samo nějaké jednání možné je, ale rozhodně v rozumé míře.
Volejte na 728639635 nebo pište.
Po velkém vnitřním souboji nabídnu svého Classica. Je to poměrně známá 3,9 V8 se sekvenčním LPG Magic 70l/ nádrží v kufru s manuální převodovkou.
Postupný vývoj je vidět zde:
viewtopic.php?f=8&t=23076
Auto jsem kupoval v létě, od Lukasína zde na fóru. Od té doby prodělal vývoj směrem blíže k zemi, vyčistění interiéru, ošetření podlah, drobné revize vzhledu a další servis.
Motor šlape docela dobře, je po GO rozdělovače, v létě dělané nové šály, měněný vzduchový filtr, teď v říjnu nový řemen, napínací kladka.
Podvozek je nyní na 2" liftu + body lift kastle, zánovní KM2 255/85 r16 najeto tak 5000 km.
Co se řízení týče, převodka je sice po přetěsnění, ale začala znova téct, takže mám objednánu, jinou, suchou, kterou bych chtěl instalovat mezi svátky, spolu s novou pákou řízení a čepy, které už mám doma.
Vozidlo bylo v minulosti docela upravené a vybavené, např: nájezdový plech, pevnostní nárazníky vpředu a vzadu, naviják, CB, zahrádka, žebříček, zadní diff z RR 38, uřezané zadní trojúhelníky.
Má bojové šrámy z terénu, ale koroze je vzhledem k věku a využití opravdu minimální.
Na rrc jsem ještě měnil přední kotouče, desky a ložiska v plánu jsou ještě silenbloky, motoru a převodovky, uvidím jak bude čas.
Celkově jsem se věnoval Čárlsovi sice pomalu, ale vytrvale kdykoliv byla možnost. Nyní se mi změnila situace, 99% všech cest mám po dálnici, kde to není s Čárlsem nad 110 km/h ono a tak raději jedu osobákem, víkendy jsem pryč nebo se budu věnovat dennímu přibližovadlu či domácnosti, zkrátka nyní by jen stál zavřený ve stodole a to je škoda.
Prodej mě nějak nepálí, na druhou stranu se s ním budu loučit jen velmi těžko, takže budu rád za rychlé jednání. Porcovat na kusy ho nehodlám a ani na splátky nedávám.
Cenu si představuji kolem 90 tis. samo nějaké jednání možné je, ale rozhodně v rozumé míře.
Volejte na 728639635 nebo pište.
Je: Discovery III TDV6
Bylo:Range Rover L322 4,4 M62,Range Rover Classic TD5, Discovery II TD5, Range Rover Classic Princ Čárls, Range Rover Classic VM (VelkýMor)
Bylo:Range Rover L322 4,4 M62,Range Rover Classic TD5, Discovery II TD5, Range Rover Classic Princ Čárls, Range Rover Classic VM (VelkýMor)
- Mattyfu
- Kontaktovat uživatele:
Prosím smazat Prodám Range Rovera Classica Čárlse
Další foto
Naposledy upravil(a) Mattyfu dne 15 led 2015 20:22, celkem upraveno 1 x.
Re: Prodám Range Rovera Classica Čárlse
Ty jo je pěknej,kdyby tě nepředběhl Eliott a nutně jsem nepotřeboval ten motor,tak bych ti to snad i vyměnil skoro bez doplatku.Nebo vydrž do března,dubna,až dodělám soft dashe a třeba se dohodneme
To byl jen vtip...

- Mattyfu
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji z chválu, ale na rovinu, to by jsi mě teď s tou výměnou pěkně namíchl
. Jsi mě zdeptal, že to neklapne, tak jsem si šel koupit osobáka a teď by jsi měnil,
to víš že by se mi ten Log za Čárlse líbil, ale teď už jsem zainvestoval do placky, tak bych jí nerad pouštěl. Né samo je to s velkou nadsázkou a uvidím jak to celé s prodejem bude, ale nyní bych raději prodal.

- Hanys_a_Kaca
- tel.: 775 173 983
- auto: DEF110+D2+RRC
...je hezký vidět punkovýho veterána (káfič promine), jak na starý kolena pokrotl a chová se slušně, ale to srdce
v něm pořád je 

- Mattyfu
- Kontaktovat uživatele:
Jo, musím říct, že jak Lukasíno tak i já sme autu vdechli hodně civilu a myslím si, že i mu zachránili život před potupným zhynutím a rozebráním na díly. Má sice ještě mouchy, ale jinak je to fakt fešák.
Je mi to jasné,ale je to pěkné auto a má srdce a upřímně ta barva se mi líbí mnohem víc,než ta moje zlatá metla.Jak sem tak pročítal to vlákno,tak se na tom dlalo skoro vše,co já dělal na tom svém.Zkusím ještě zblbnout tatíka,že by se taky vydal naší cestou,ale to asi neklapne. 

-
Ahoj, chci se zeptat..podle fotek tažné zařízení asi nemá? Auto se mi líbí, potřebuju něco co utáhne přepravník pro koně (2600kg). Kolik má prosím Tě podle TP max. zatížení na kouli? Děkuju. P.s. pro znalé co tahaji koně za zvednutým autem, dá se to tažný na Classica nějak snížit (asi to bude moc vysoko)? Ondra 

hladik1985 píše:Ahoj, chci se zeptat..podle fotek tažné zařízení asi nemá? Auto se mi líbí, potřebuju něco co utáhne přepravník pro koně (2600kg). Kolik má prosím Tě podle TP max. zatížení na kouli? Děkuju. P.s. pro znalé co tahaji koně za zvednutým autem, dá se to tažný na Classica nějak snížit (asi to bude moc vysoko)? Ondra

RRC byl specifíckej i před 20 rokama a bez vleku, taky by ses moh z toho zbláznit.

No road? No problem...
LR užívej s klidem a rozvahou Angličana, jinak tě dostane do blázince
- Mattyfu
- Kontaktovat uživatele:
Tak tažné to má, je to klasika na 3,5 tuny.
-
Ok, díky za informaci..popřemýšlím. Proč zbláznit? (klidně do sz, ať to tady neplevelíme dík) Tahal jsem Terracanem, Patrolem i Gečkem..Land (Range) Rover jsem nikdy neměl, proto jsem se na to ptal.
No, na tahání je to už dost old car, i podstatně mladší vozy dostávaj na frak. Ty převody dostanou zabrat na dálky, tady není chlazení, škoda ho trápit.hladik1985 píše:Ok, díky za informaci..popřemýšlím. Proč zbláznit? (klidně do sz, ať to tady neplevelíme dík) Tahal jsem Terracanem, Patrolem i Gečkem..Land (Range) Rover jsem nikdy neměl, proto jsem se na to ptal.
No road? No problem...
- eliott
- tel.: +420608021838
- auto: několik
- Kontaktovat uživatele:
Na tahání jedině P38hladik1985 píše:Ahoj, chci se zeptat..podle fotek tažné zařízení asi nemá? Auto se mi líbí, potřebuju něco co utáhne přepravník pro koně (2600kg). Kolik má prosím Tě podle TP max. zatížení na kouli? Děkuju. P.s. pro znalé co tahaji koně za zvednutým autem, dá se to tažný na Classica nějak snížit (asi to bude moc vysoko)? Ondra
Zastoupení ALLMAKES 4x4, TERRAFIRMA 4x4, prodejce BRITPART, specializovaný servis, renovace a přestavby na přání.
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
- Mirko
- auto: RRC´s
- Kontaktovat uživatele:
Nevím, kolik toho má dava natahaného s Classicem, ale tady s ním jeden pán tahá koně i několik desítek tisíc km ročně na profesionální představení. A to už pěknou řádku let. Jeho starý liftovaný karburátorový V8 teda byl už hodně vybydlený, tak si před třemi roky koupil stříkačku 3,9 aby mu nedělala ostudu, nechal ho předělat na LPG a o té doby zas jenom jezdí.
Dáva má s Classicem nataháno prd. Akorát s tím jel jednou před lety pro UAZe 400 km s podvalem a nevrátil se. Majitel se moc nedivil, prej se semtam stane. Kdyby už Dava klasika měl, tak na mahrování a práci nechal na DII, nebo jiný tuctový mladší auto co jich je mrtě a když se podělaj, tak se pořídí druhý stejný. . . Mladší auta s těma vozejkama jedou nějak líp, v létěMirko píše:Nevím, kolik toho má dava natahaného s Classicem, ale tady s ním jeden pán tahá koně i několik desítek tisíc km ročně na profesionální představení. A to už pěknou řádku let. Jeho starý liftovaný karburátorový V8 teda byl už hodně vybydlený, tak si před třemi roky koupil stříkačku 3,9 aby mu nedělala ostudu, nechal ho předělat na LPG a o té doby zas jenom jezdí.
Ale jestli jde o jednou za čas něco odtáhnout 100 km, tak to je asi jedno,
No road? No problem...
- Mattyfu
- Kontaktovat uživatele:
Nevidím důvod, aby se s Classikem nedalo něco táhnout, dát na Čárlse normální, menší kola, tak dá se. Samo jsou na tahání lepší, modernější, Touareg, Land Cruiser, ale zkuste je sehnat za tyto peníze a po odpojení přívěsu vám zůstane prima teréňák, ne SUV. Mluvíme zde o pomalu 20 let starém autě, takže je hlučné, užrané, pomalé, ale když víte, že chcete chlassica, nebo defa, tak vám přeci toto nevadí.
Mimochodem tento víkend ujel něco kolem 650 km bez jediného zaváhání. Celou cestu z Brna jsem jel proti silnému větru, že jsem musel do kopců řadit za 4 a i z kopců ho držet pod plynem, spotřeba 24L/100 km LPG, díky vynikajícím sedadlům jsem vystoupil jako člověk, ne jako troska a i pes to prožil v pohodě. Mimochodem jsem rozumný člověk, takže se o ceně dá na místě hovořit, buď se dohodneme, nebo ne.
Mimochodem tento víkend ujel něco kolem 650 km bez jediného zaváhání. Celou cestu z Brna jsem jel proti silnému větru, že jsem musel do kopců řadit za 4 a i z kopců ho držet pod plynem, spotřeba 24L/100 km LPG, díky vynikajícím sedadlům jsem vystoupil jako člověk, ne jako troska a i pes to prožil v pohodě. Mimochodem jsem rozumný člověk, takže se o ceně dá na místě hovořit, buď se dohodneme, nebo ne.
- charlie.tramp
- auto: LR Discovery I 300TD
Paradni kousek klasiky. Mit na to, tak nevaham. Preji uspesny prodej.
Charlie of Highland
- Mattyfu
- Kontaktovat uživatele:
Pakliže prodej proběhne do 31.12.2014 dám u auta zajímavou slevu, nechce se mi platit nové povinné ručení a po 14 dnech ho pak třeba rušit.
- Mattyfu
- Kontaktovat uživatele:
Složena záloha-tudíž rezervace pro pána v pravo
Tak jak to vypadá?Prodán?