Ahoj.
Na dlouhé zimní večery sháním něco na čtení, nejlépe Peklo u ponořeného krokodýla a Mosty přes řeku diamantů. Obě knihy byly vydány nakladatelstvím Spektrum D, v roce 1995 a 1997, spoluautorem byl pan Petr Dufek.
Obě publikace pojednávají o Camel Trophy.
Pokud by někdo měl k prodeji nebo alespoň poradil, kde by byla možnost sehnat, byl bych velmi rád.
Díky Mrky.
K: knihy o camel trophy
Moderátor: stan
- Mrky DII
- tel.: 605517364
- auto: Už jen Free I 3x
K: knihy o camel trophy
To se pěkně vezem, se špínou a rezem ...
- jareku
- tel.: 737 347 753
- auto: RR L322+DEF+SIII
Re: K: knihy o camel trophy
knihy se shánějí velmi těžko... já je sehnal na netu, ale trvalo to pár týdnů (spíše více týdnů)... nicméně na podzim se v Brně na BVV konala akce zvaná Motortechna - tam jsem obě viděl v několika kusech na prodej. já tam kupoval knihy od F.A. Elstnera a další cestopisy spojené "s auty". Motortechna se bude opět konat, ale až na jaře...
Live long and prosper.
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Kdysi jsem je měl, ale jako spolu s celou skříní knih jsem o ně přišel při jednom ze stěhování. A na papíru je už snad ani nechci - neměl bych to kdy číst. Dopracoval jsem se k tomu, že jsem si ebooky nahrál do mobilu, kterej mám furt u sebe, takže mám občas čas si něco přečíst alespoň ve vlaku, protože tahat sebou ještě papírovou knížku by se mi už nechtělo, zvlášť když některé jsou docela veliké. Na tyhlety jsem ale v elektronické podobě ještě nenarazil.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
Knížky jsou super, ale na čtení tam toho moc není. Spíš jsou to takové pěkné obrázkové knihy. Na internetu se dají sehnat, ale ceny už jsou poměrně vyšší.
D II Td5 manuál + 2'' Lift a nějaký ty drobný úpravy
D II Td5 automat a nějaký ty drobný úpravy
D II Td5 automat a nějaký ty drobný úpravy