Po třech měsících skvělých zážitků s defíkem, kterého jsme koupili od Cyrila, se s ním loučím a posílám dále, protože pro mé plány je ho až příliš škoda

na to, aby se trmácel houštinou a trnisky a přicházel tak o svůj nádherný perleťový lak má pro mě moc velkou hodnotu a proto jsem se rozhodl jít do 300 tdi, i proto, že je tam mnohem méně elektroniky, kterou by jaksi na dalekém Severu či Východě nebylo možno spravit
Jak jsem již uvedl, pumu jsem koupil před třemi měsíci zde na fóru od cyrila, auto je v top stavu, něco jsem do něj ještě zainvestoval (LED světla - všechna kromě hlavních světlometů, nicméně i ty umím dodat za slušnou cenu, pokud by někdo chtěl

; sedačky ze speciální edice defender rough edition, zcela nové pneu BF Goodrich 285/75 r16 km2 (najeto na nich ca. 10 tis. km)
jinak vozidlo dostalo za ty tři měsíce dvakrát servis oleje a filtrů, nyní naposledy provedena i výměna náplně v diferenciálech, naplněna a zkontrolována klima ... tento týden bylo vozidlo na prohlídce a kompletní diagnostice motoru u Matějky v Olomouci s výsledkem, cituji "takového LR jsme tu už dlouho neměli, aby neměl ani jednu chybu" :-D :-D
Co za to?

vzhledem k tomu, že jsem do auta něco zainvestoval a mám jej teprve tři měsíce, rád bych dostal to, co jsem do něj dal a tak cena bude 530 tis. CZK ... na peníze nutně nespěchám a tak nepotřebuji auto prodat pod cenou ... na druhou stranu, při rychlém jednání jsem připraven nabídnout zajímavou slevu
více info případně doplním později, jak mě něco napadne, dotazy samozřejmě rád zodpovím buď přímo tady nebo SZ či telefon, email ...