Moderátor: Miky_CZ
To snad néééMiky_CZ píše:hlasim, ze jsme s tatkou v poradku doma.
Po ceste jsme bohuzel potkali Kubrtoveho range dost pomuchlaneho ve svodidlech![]()
Kubrtovi sem se dovolal do nemocnice a hlasi ze je v poradku
tak rek bych ze pujde spravit, me z tama okamzite vyhodili policajti takze sem to moc nevidelBenjamin píše:To snad néééMiky_CZ píše:hlasim, ze jsme s tatkou v poradku doma.
Po ceste jsme bohuzel potkali Kubrtoveho range dost pomuchlaneho ve svodidlech![]()
Kubrtovi sem se dovolal do nemocnice a hlasi ze je v poradkuTak hlavně, že je v pořádku
Rangík mu dělal takovou radost
Tak to je dobřeMiky_CZ píše:
tak rek bych ze pujde spravit, me z tama okamzite vyhodili policajti takze sem to moc nevidel
Ty vole vůbec mi to neukazuj, já (nejen já) se z toho budeme asi dostávat ještě déle než ty. To co jsem viděl ve zpětným zrcátku se mi v hlavě honí snad každou minutu. Znova ses narodil kamaráde. Možná, že ta dlouhá jízda v závěsu a při tempomatu nebyla moc ideální. No hlavně že jsi v pořádku.Kubrtos píše:Zdravím všechny, tak jsem večer dorazil i ja s Rangiem na odtahovce. V nemocnici mě drželi na pozorování, jestli jsem OK, abych se dostal domů v nějakou lidskou hodinu jsem musel doktorovi slíbit že když umřu tak ho nebudu chodit strašit.![]()
Ale sestřičky byly fajn.![]()
Jinak prostě drncání po dálnici mě asi ukolíbalo. No a při prvním nárazu jsem si udělal bouli o boční okno, proto mě moon13 nemohl vzbudit. Každopádně mu díky za všechno.
Jo, mám jen bouli a přes noc mě trochu rozbolel kotník, ale nic horšího než když špatně šlápnu na horách.moon13 píše:Ty vole vůbec mi to neukazuj, já (nejen já) se z toho budeme asi dostávat ještě déle než ty. To co jsem viděl ve zpětným zrcátku se mi v hlavě honí snad každou minutu. Znova ses narodil kamaráde. Možná, že ta dlouhá jízda v závěsu a při tempomatu nebyla moc ideální. No hlavně že jsi v pořádku.Kubrtos píše:Zdravím všechny, tak jsem večer dorazil i ja s Rangiem na odtahovce. V nemocnici mě drželi na pozorování, jestli jsem OK, abych se dostal domů v nějakou lidskou hodinu jsem musel doktorovi slíbit že když umřu tak ho nebudu chodit strašit.![]()
Ale sestřičky byly fajn.![]()
Jinak prostě drncání po dálnici mě asi ukolíbalo. No a při prvním nárazu jsem si udělal bouli o boční okno, proto mě moon13 nemohl vzbudit. Každopádně mu díky za všechno.