Omlouvám se Cyrilovi, že jsem si vypůjčil fotku jeho krásnýho defa

Díky
M.
Moderátor: stan
mám to tak samo..co s tím?KDB píše:Přidám se s dotazem - tyhle koule mají rozteče na přišroubování 83x56 mm, na mojí desce je v pohodě jen rozteč na šířku (83mm), na výšku mě jedna dvojice děr vychází mezi stávají díry, nebo napůl do nich.
Jak to řešit.... Převrtat ? Zavařit a převrtat ? Novou desku ?
my-key píše:nebo neco takoveho?
Výškově jsem na tom stejně, jenom tu sníženou kouli o 5 nemám kam našroubovat. Mám jenom úzkou konzoli na dva šrouby. Proto bych potřeboval to prodlužování plato.kupec18 píše:To ja včera o 7cm zvedl vozík a tou sníženou koulí krásně udělam těch 5cm co mi ještě chybí.![]()
Dík
To asi neni zrovna idealni, protože na tom zavěsu máš nějake maximalní svisle zatížení a to je většinou 100 max 120kg.merlin píše:Výškově jsem na tom stejně, jenom tu sníženou kouli o 5 nemám kam našroubovat. Mám jenom úzkou konzoli na dva šrouby. Proto bych potřeboval to prodlužování plato.kupec18 píše:To ja včera o 7cm zvedl vozík a tou sníženou koulí krásně udělam těch 5cm co mi ještě chybí.![]()
Dík
Edit na dvouosým prázdným vleku mám pořád přední nápravu v luftě
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Co na to policiste pripadne stka?:-)kupec18 píše:To ja včera o 7cm zvedl vozík a tou sníženou koulí krásně udělam těch 5cm co mi ještě chybí.![]()
Dík