Motorky Centralu
Moderátor: stan
Motorky Centralu
Zbylo mi 5 motorku z centralu netuším jestli to funguje, upotřebí to někdo?
- tel.: +420775196109
- auto: LR DII; Volvo XC90 -
- Kontaktovat uživatele:
Re: Motorky Centralu
Zajímalo by mě jestli utáhnou CDL. Že bych to zkusil ovládat elektricky... mechaniku bych snad nějak dobastlil...
DiscoTRAKTOR II TD5 1999, MT, 2*sibr, 7mist, jenom jedna pritelkyne + Terezka
STC50134; STC50066; front facelift; EBC brakes;
Volvo XC90
Discovery 4 2002 HSE AT
tel. +420 775196109
STC50134; STC50066; front facelift; EBC brakes;
Volvo XC90
Discovery 4 2002 HSE AT
tel. +420 775196109
Teda nemám paru co je CDL ale všech 6 jich je teda za 400,- a netuším jestli šlapou. ani jsem je nezkoušel a rovnou dával central s dalkou.
Když mi někdpo poradi jak je vyzkoušim tak to zkusim
Když mi někdpo poradi jak je vyzkoušim tak to zkusim

Myslíš, že to snese dlouhodobě vodu a bahno v podvozku apod? Selenoidy na CDL bývaj z mnohem odolnějších materiálů a mnohem lépe utěsněné...rozhodně nechci kazit kupcovi inzerát, ale myslím, že na to vhodné moc nejsou...ale pokud se do toho vrhneš, budu zvědavý na výsledekdefault píše:Zajímalo by mě jestli utáhnou CDL. Že bych to zkusil ovládat elektricky... mechaniku bych snad nějak dobastlil...

to kupec18: CDL = center differencial locker - uzávěrka mezinápravy
UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
Ahá tak tam bych to určo nedával, jak jsou v něčem plastové kolečka tak nemám zrovna duvěru v bezporuchovost navic si myslím že to nebude mít potřebnou ovládaci silu a navic že to neudrži tlak dokud uzávěrka nazapadne, protože by to mělo fungovat spíš že to tukne.
Tam se nedá vyvest pačka z boku toho tunelu, klidně u spolujezdce? to by bylo spolehlivějši si myslim.
To Benji to nic taky si ho kazím
Tam se nedá vyvest pačka z boku toho tunelu, klidně u spolujezdce? to by bylo spolehlivějši si myslim.
To Benji to nic taky si ho kazím

Ale zas kdybysis vzal všech šest a napojil je na jedno táhlo, tak by byl prostor i pro poruchy a síly by bylo dost.