Rozmlácený miláček :(
Moderátor: Miky_CZ
Rozmlácený miláček :(
A tohle jste vidělo? stalo se to včera v Praze, byl jsem uplně v šoku, co si ti blbci odtahovácký můžou dovolit!!!! Tak krásný auto 

Re: Rozmlácený miláček :(
Je to tady už asi na čtyřech nebo pěti různých místech...
Defíka je velká škoda... To je Tvůj?

Country boy...
Já to právě nikde nenašel.. nene, jen mě to zaujalo, je to hrozně pěkný auto, tak jsem se chtěl podělit... pokoukávám po nějakym land roveru, proto jsem se teď regnul sem a začal něčim "aktuálním"...
A kde to je? Nemůžu to nikde najít 

Country boy...
a pak třeba ještě tady: viewtopic.php?f=13&t=821&start=2880#p330020
Disco2 Td5 2004
Nanocom Evolution (D2 + Td5)
T4 TestBook Hand Held Tester (Def, Free1, D1, D2, P38)
Nanocom Evolution (D2 + Td5)
T4 TestBook Hand Held Tester (Def, Free1, D1, D2, P38)
- Maxsel
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Zrovna teď je o tom reportáž ve zprávách na Nově.
- Frana
- tel.: 608885886, OK3FJ
- auto: Defender 130 HCPU
- Kontaktovat uživatele:
Rozhodne byl zajimavej komentar znalce na Nove, ze ten Defendr ted muze byt desne nebezpecnej ,protoze muze mit ty skryty vady na nosnych prvcich
No par korun za boudu odtahovka asi bude muset vysolit.

Naposledy upravil(a) Frana dne 07 úno 2015 11:59, celkem upraveno 1 x.
Defender 130 HCPU 300Tdi AT, OME +2", BFG MT KM2 285/75 R16, navijak 6t, Hannibal, Maggiolina, Engel
- VencaZE
- tel.: 602 550 993
- auto: 110HT, S2A 88, G66
- Kontaktovat uživatele:
Dneska jsem viděl v Praze odtahovku co vezla osobák přesně stejným stylem- rameno nad autem. Buď to rameno nemají kam složit, když veze osobák, nebo se jim nechce. Každopádně ten řidič odtahovky s Defíkem byl nějakej diletant
.

Urbanovi Pneu&Cars- Servis Land Rover, diagnostika, autoelektro, pneuservis a jiné.. urbanovipneucars@email.cz
WWW: http://www.landroverforum.cz/forum/view ... 12&t=26864
Proč bychom se dřeli, když můžeme spálit trochu nafty. OK1LRD
- Balú
- tel.: +421903775011
- auto: LR DII 2003
takto som to (na kratke vzdialenosti do 10km)vozieval uplne normalne,len pri uvezovani auta uz s tym musis dopredu pocitat,ze rameno aj z krizom ostane cez prepravu nad autom a naskracovat si gurtne tak,aby to prve zdvihacie rameno hydr.ruky bolo max.v takej vyske ,ako je vyska odtahovky zo zlozenou rukou,alebo teda mozno o trostu vyssie...robi sa to takto preto,lebo je s tym dost drbacka nez to potom uviazes a vyvazis ked je auto na plosine a ten sku...ny kriz aj ked je rozoberaci tak je tazky jak krava a ked si tam sam ,tak je to ocistec....ono sa to da ,len musis skratka rozmyslat nad robotou, za xy rokov sa mi nic podobne nestalo a to som viezol takto aj ten najvyssi a najdlhsi VW CrafterVencaZE píše:Dneska jsem viděl v Praze odtahovku co vezla osobák přesně stejným stylem- rameno nad autem. Buď to rameno nemají kam složit, když veze osobák, nebo se jim nechce. Každopádně ten řidič odtahovky s Defíkem byl nějakej diletant.
- petr pp
- tel.: 0903790668
- auto: def 90
takto som to (na kratke vzdialenosti do 10km)vozieval uplne normalne,len pri uvezovani auta uz s tym musis dopredu pocitat,ze rameno aj z krizom ostane cez prepravu nad autom a naskracovat si gurtne tak,aby to prve zdvihacie rameno hydr.ruky bolo max.v takej vyske ,ako je vyska odtahovky zo zlozenou rukou,alebo teda mozno o trostu vyssie...robi sa to takto preto,lebo je s tym dost drbacka nez to potom uviazes a vyvazis ked je auto na plosine a ten sku...ny kriz aj ked je rozoberaci tak je tazky jak krava a ked si tam sam ,tak je to ocistec....ono sa to da ,len musis skratka rozmyslat nad robotou, za xy rokov sa mi nic podobne nestalo a to som viezol takto aj ten najvyssi a najdlhsi VW Crafter[/quote]
Ten vyvazovaci kriz som zamenil za obycko a tak isto som chodil z rukou hore ale mal som len jednolomovu
Ten vyvazovaci kriz som zamenil za obycko a tak isto som chodil z rukou hore ale mal som len jednolomovu
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Předně si myslím,že opravdu nemají kam dát ten kříž ( teda Háčko ) co mají na rameni ...nakonec pod tím forichtunkem na naložení je při odtahu auto no a za druhý mají tolik odtahů,že by to nestačiliVencaZE píše: Buď to rameno nemají kam složit, když veze osobák, nebo se jim nechce .

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
- VencaZE
- tel.: 602 550 993
- auto: 110HT, S2A 88, G66
- Kontaktovat uživatele:
Aha, ale pak je třeba myslet na ty mosty. Prostě diletant no
.

Urbanovi Pneu&Cars- Servis Land Rover, diagnostika, autoelektro, pneuservis a jiné.. urbanovipneucars@email.cz