CB Yosan 2204, spis je znama jako Allamat 295. Jednoducha, hloupa, stara, jeta, funkcni. Je k ni doma delana redukce z divnyho napajeciho konektoru na faston. Jo a klasicky plechovy drzak. Cena 800 ... nova cena 600 ... prodano
Antena sirio turbo 2000 - ma ulomeny prut (novy vyjde na ~250) a ma na sobe celkem velky skrabanec, ale jinak je kompletni (bez kabelu) a snad i funkcni. Je to jeste stara cerna varianta, ktera je dle meho hezci nez nova modrostribrna

Dva kusy klasickych dalkovych svetel Hella Rallye 4000. Jedno ma zepredu dost odrenou horni hranu ramecku, jedno ma asi vymeneny spodni sroubek na ramecku. Jinak by mely byt funkcni. Jsou obrovske, tezke, nerozbitne a hlavne maji zepredu napisy METAL

Kryt rizeni na D2 - tady tento. Ten drzak, za ktery se uchytava, ma na jedne strane dost ohnuty smerem ke stredu (mel jsem ho v kufru kdyz jsem hodil budku), ale nic co by neslo vyrovnat. Nemam to s cim pomerovat, tak to sam spravne nevyrovnam. Cena treba 3000 ... 2850 ... 2707 ... 2572 ... 2443 ... 2320 ... prodano
No a nakonec starter TD5, je z D2, ale Def ma myslim stejny. Je vyndany, protoze prestal fungovat - uvnitr je dost koroze, ale za dlouhych zimnich veceru by sel celkem jednoduse zrepasovat. Cena treba 1000 ... prodano
Vsecko je to v Brne, ale krome susplechu to jde lehce zabalit a poslat. Fotky nejsou, ale pokud nekdo bude moc chtit, muzu nejake vytvorit.