Poněvadž mám volně přistupnou kapotu a do auta jsem investoval spoustu času celkem by mě sralo kdyby mi ho nějaky kolemjdouci opíčák ukradl s myšlenkou se v lepším připadě projet po okolí v horším se podívat do ruska.
Koukal jsem na gps vyhledavače, něco na tenhle zpusob http://www.eurovyber.cz/aimy-gsm1002-gp ... s-lokator/
Má s tím někdo nějákou zkušenost, dá se to nějak jednoduše oblbnout?
Třeba timhle http://mobil.idnes.cz/rusicku-mobilu-po ... b_tech_vok
Gps vyhledáváni.
Moderátor: Miky_CZ
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Re: Gps vyhledáváni.
Podstatně jednodušší než rušit ten mobil je zarušit GPS - signál je podstatně slabší. Pak ti to sice řekne, že se ztratil signál, ale to je tak vše.¨
Každopádně dobře schované s dobře umístěnou GPS anténou je to asi to nejrozumnější co můžeš vzhledem k ceně auta udělat.
Ještě si k tomu vybrat nějakou vhodnou SIM kartu, aby tě provoz nestál moc peněz.
Každopádně dobře schované s dobře umístěnou GPS anténou je to asi to nejrozumnější co můžeš vzhledem k ceně auta udělat.
Ještě si k tomu vybrat nějakou vhodnou SIM kartu, aby tě provoz nestál moc peněz.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
No pravě zas nebude investovat x tisic do sherloku atd. Ale pro klidny spánek bych něco vymyslet chtěl.
Navic nejsem moc zvykly aby mi na parkovištích pořád někdo obhližel auto,sice to potěší, nicmeně paranoja je svině
Navic nejsem moc zvykly aby mi na parkovištích pořád někdo obhližel auto,sice to potěší, nicmeně paranoja je svině

- Miky_CZ
- tel.: 603 975 234
- auto: DI, D3 V8, XK8
si zkus nekam zajet mym autem to teprve uvidis co je to okukovani:-D ani milenku si nemuzu najit protoze vsichni hned vi kde jsem
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
RRC 3,9 V8: závodní speciál
RRC 3,9 V8: závodní speciál