D1 300Tdi po pripojeni baterky sa spustia stierače...
Moderátor: Acon
-
- tel.: +421905640777
- auto: D1 300 Tdi AUTOMAT
D1 300Tdi po pripojeni baterky sa spustia stierače...
Ahoj prosím o radu kde su kostrove spoje okrem stlpikou pri nohách alebo kde by som mal hľadať problém: par krat mi auto zhaslo aj pri stati aj za jazdy posledne mi už neštartlo hned až po chvíli teraz montujem automat mam dlhšie odpojenu bat skušal som spiatočkove svetla tak som ju pripojil a po chvíli sa mi spustili stierače v nejakom ciklovacom režime cvakalo relatko v pravo pri nohách tak som bat odpojil a chybu zatial nehladam no naserie dakujem
Re: D1 300Tdi po pripojeni baterky sa spustia stierače...
Hlavni kostra vede od baterky dolu k rámu, mezi tím je připojena k tomu plechu co drži pojistkovou skřín v motoru.
Pak vede zemnici kabel v urovní starteru a je připojeny k rámu. spojuje motor a rám.
Jak pišeš tak u noh jsou další ty by předpokládam měly být pro relátka.
další je z venku pod čelním sklem tam je ukostřeny ten mechanismus stěraču k kastli.
v zadních sloupcich kolem světel jsou taky kostřici.
Vic si nevybavuju.
Ale problemy s kostroou znam velmi dobře, diagnostiku řeším starovacím kabelem, která připojím na - pol baterie, a postupně zkouším připojik k motoru, pak ke kastli, a zatím vždy to pomohlo.
Ted už jsem to doufam vyřešil, ty hlavni spoje jsem dozdělal očistil od barvy a nastřikal nějakym měděným mazivem ve spreji a musim řict že se mi startovani zlepšilo tak o 60%.
Pak vede zemnici kabel v urovní starteru a je připojeny k rámu. spojuje motor a rám.
Jak pišeš tak u noh jsou další ty by předpokládam měly být pro relátka.
další je z venku pod čelním sklem tam je ukostřeny ten mechanismus stěraču k kastli.
v zadních sloupcich kolem světel jsou taky kostřici.
Vic si nevybavuju.
Ale problemy s kostroou znam velmi dobře, diagnostiku řeším starovacím kabelem, která připojím na - pol baterie, a postupně zkouším připojik k motoru, pak ke kastli, a zatím vždy to pomohlo.
Ted už jsem to doufam vyřešil, ty hlavni spoje jsem dozdělal očistil od barvy a nastřikal nějakym měděným mazivem ve spreji a musim řict že se mi startovani zlepšilo tak o 60%.
-
A zabudol so mam zdvojenu kostru pre motor od baterky na skrutku klim. kompresora, dakujem pozriem tu pod sklom
-
Okolo spinačky tam nebyva problem?