SRN

Moderátor: Miky_CZ

Odpovědět
Zpráva
Autor
spata
tel.: 775664455
auto: RANGE ROVER P38 TDS

SRN

#1 Příspěvek od spata » 09 bře 2015 21:51

Tak jsem si vzpomněl na nedavnou historku v Německu,normálně mne zastavili,nebot jsem zapomněl,že už asi 30km je zakaz předjíždění nakl.aut včetně nas s přivěsem... tak jsem předjel nějaky kamion,nevím... mne zastavili,odtahli na parkoviště a začalo, : jste přetížen,vy jste telefonoval,nemate doklady k převáženému autu,atd....a když vše neobhajili a ja stale si trval na svem,že nemohu zaplatit,odrovnala mne věta DDR policajta : ,,Jezdiš v Land Roveru a nemaš na zaplacení pokuty?,,
LAND ROVER JE AUTOMOBIL,OSTATNI JE POUZE DOPRAVNÍ PROSTŘEDEK. A ŘÍKÁM MU ARISTOKRAT,DĚLA MU TO DOBŘE.

Balú
tel.: +421903775011
auto: LR DII 2003

Re: SRN

#2 Příspěvek od Balú » 09 bře 2015 23:19

jediny rozdiel medzi slovenskymi ,ceskymi a nemeckymi policajtmi je ten, ze nemecki nestoja za kazdou vrbou z radarom ,ale ked ta uz raz zastavia a natrafis na aktivneho chuja tak su s nimi opletacky ako aj z nasimi,ja som s nimi nastastie nikdy nemal problem,ale na vlastne oci som videl co dokazu,ked na odpocivadlo ,kde som robil pauzu dovliekli zhodou okolnosti chudaka cecha z autoprepravnikom F ducato a vozikom a ten nestastnik nemal ani zalozeny kotuc :coze: a potom to zaclo...to auto mu komplet preliezli,neskor tam prisla pojazdna STK ,skontrolovali auto,prepravnik ,samozrejme vsetko zle,suprava pretazena,vozik nebrzdil ... odstavili ho bokom a kedze nemal na pokutu tak ho normalne nalozili a odviezli ,a to uz domov nemal daleko, bolo to posledne nemecke odpocivadlo pred Rozvadovom,to auto bola stara plečka a keby ho mal aspon trochu v lepsom technickom stave a nevadil sa vkuse s nimi mohol to mat za stovku,ale chalan bol husty (prazak) tak si ho vychutnali,ono sa to nie vzdy vyplati hadat,samozrejme ked si si sto percentne isty ,ze mas vsetko v poriadku netreba si nechat srat na hlavu,ale ked nie ,tak radsej drzat hubu :smoke

Odpovědět