smazat
Moderátor: stan
smazat
Nabízím origo vyprošťovací soupravu z mojí bývalé Vejtřasky, vše je vyrobeno z pořádnýho poctivího materiálu žádná dnešní Čína.
Sice je o něco více větší a těžší než offrouďácký vybavení, ale zato je nezničitelná. Dá se řici že tahle kladka má doživotní životnost, myšleno život řidiče.
Cena všeho co je na fotce je 2500 kč
Sice je o něco více větší a těžší než offrouďácký vybavení, ale zato je nezničitelná. Dá se řici že tahle kladka má doživotní životnost, myšleno život řidiče.
Cena všeho co je na fotce je 2500 kč
- Přílohy
-
- 20150325_170824.jpg (62.58 KiB) Zobrazeno 3970 x
-
- 20150325_170835.jpg (59.81 KiB) Zobrazeno 3970 x
Naposledy upravil(a) Byzi dne 09 dub 2015 15:08, celkem upraveno 1 x.
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Re: harcore vyproštovací kladka origo V3s
Hele na jaký průměr lana ta kladka je? Máš nějaké měřítko, jak je to velký. Z tý foto se nedá nic usoudit.
K
K
POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
Ve vejdě je tuším 20 mm lano. Ale to S je fajnový, taky mám z vojny a používám na kdecoSláma Karel píše:Hele na jaký průměr lana ta kladka je? Máš nějaké měřítko, jak je to velký. Z tý foto se nedá nic usoudit.![]()
K
No road? No problem...
LR užívej s klidem a rozvahou Angličana, jinak tě dostane do blázince
- Sláma Karel
To je mi jasný, že je to fajnový i by se mi to hodilo, ale aby ta kladka nebyla třeba 40cm velká.
K
K
POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
Kladka bude tak cca 25 cm, tu jsem si ale bohužel neukrad... bude muset prodávající s metremSláma Karel píše:To je mi jasný, že je to fajnový i by se mi to hodilo, ale aby ta kladka nebyla třeba 40cm velká.![]()
K
Co je ale na vejdě super, tak průvlaky ( rolny ) z předního nárazníku. Ty bych si vzal, kdyby byly.
No road? No problem...
25 cm v prúměru určitě nemá, podle mě tak 15cm. Dnes ji poměřím .
Rolny předního nárazníku nemám, odmontovat z nárazníku to nejde jako celek, vymontovat jdou jen ty válečky na ty bys musel vyrobit nějakej držák.
Rolny předního nárazníku nemám, odmontovat z nárazníku to nejde jako celek, vymontovat jdou jen ty válečky na ty bys musel vyrobit nějakej držák.
- Sláma Karel
NO mě spíš zajímá velikost celé, než smotn průměr.
Aby jsme to na závodech vůbec byly schopní nosit.
K
Aby jsme to na závodech vůbec byly schopní nosit.
K
28 let praxe
28 let praxe
Změřeno a zváženo, vaha kladky 7kg, celková délka 35 cm, šířka 10 cm, průměr kladky 20 cm. Trochu jsem kladku očistil, protoze mi na ni kápla asi brzdovka nedo nějaká jiná dobrota.
Sakra takhle má vypadat nabídka na prodej.

- Sláma Karel
No tak to jsem nečekal, takovýhle dokonalý popis i s váhou
Ta šířka toho lana by pro nás byla super.
Se zeptám Míry (spolujezdce) jestli to unese.
A nepotřebuješ náhodou něco na LR?
K
Ta šířka toho lana by pro nás byla super.
Se zeptám Míry (spolujezdce) jestli to unese.
A nepotřebuješ náhodou něco na LR?
K
28 let praxe
28 let praxe
Je pravda že se stou kladkou a lanem dost blbě plave, ale to se dá vyřešit když si dá kladku s příslušenstvím do baťohu a ten baťoh nacpe třeba polystyrenem
, nebo třeba na loďce.
Jinak díl nepotřebuji žádnej, mám RRC a nějakou dobu se ho pokouším dát do kondice, ale není čas a co se týče dílů tak mám vše 2x až 3x, a jestli se budu stěhovat tak vše budu muset stejně prodat.
Jinak díl nepotřebuji žádnej, mám RRC a nějakou dobu se ho pokouším dát do kondice, ale není čas a co se týče dílů tak mám vše 2x až 3x, a jestli se budu stěhovat tak vše budu muset stejně prodat.