Trubkový nárazník D1
Moderátor: Miky_CZ
Trubkový nárazník D1
Ahoj kluci, nemá někdo z Vás tenhle nárazník s prostorem pro naviják klidně do masky? Chtěl bych si ho vyrobit a hodily by se nějaký nákresy, rozměry, průměry a síla trubek atd, jestli už ho někdo zkoušel vyrábět ... Díky za každou radu 

- Přílohy
- 

- D1.jpg (43.64 KiB) Zobrazeno 3171 x

- 
				kubas
- tel.: 733528449
- auto: Lr Discovery 1
Re: Trubkový nárazník D1
cau ja z velké části obšlehnul ten gibsonuv a ten zas od nekoho jiného  jinak se asi vykasly na nákresy a tvoř podle sebe udelej plotnu na naviják a z te vychazej
 jinak se asi vykasly na nákresy a tvoř podle sebe udelej plotnu na naviják a z te vychazej 
moje tvorba viewtopic.php?f=30&t=23835
gibsonova viewtopic.php?f=6&t=13693&start=240

jinak se asi vykasly na nákresy a tvoř podle sebe udelej plotnu na naviják a z te vychazej
 jinak se asi vykasly na nákresy a tvoř podle sebe udelej plotnu na naviják a z te vychazej moje tvorba viewtopic.php?f=30&t=23835
gibsonova viewtopic.php?f=6&t=13693&start=240
Tak jsem se držel Kubase a Gibsona a je z toho toto. Teď je hotov cca na 90%. Zítra dorazí tažný body a šekly, pak už jen průvlak na syntetiku (naviják snad časem)...ale kam sakra dát SPZtku...vůbec ji tam nechci  
Klasika, fotky sem nejdou, takže rajče
http://miky214.rajce.idnes.cz/Trubkovy_ ... 1_-_vyroba

Klasika, fotky sem nejdou, takže rajče
http://miky214.rajce.idnes.cz/Trubkovy_ ... 1_-_vyroba
- discovery1liptov
- tel.: +421 911 156 390
- auto: Land Rover Defender
Klobuk dole vyzera to fajn idem na to lete plus nejaky winch so syntetikou:-)

Krásná práce 

Díky   Přijde mi lepší si ho vyrobit. Sice je to sr*ní, kor když se dělá venku před garáží, ale myslím, že to má taky svoje kouzlo...Hlavně vyšel cca na půlku originálního s tím, že je na míru mým potřebám. Mám z něj radost
  Přijde mi lepší si ho vyrobit. Sice je to sr*ní, kor když se dělá venku před garáží, ale myslím, že to má taky svoje kouzlo...Hlavně vyšel cca na půlku originálního s tím, že je na míru mým potřebám. Mám z něj radost  

Přijde mi lepší si ho vyrobit. Sice je to sr*ní, kor když se dělá venku před garáží, ale myslím, že to má taky svoje kouzlo...Hlavně vyšel cca na půlku originálního s tím, že je na míru mým potřebám. Mám z něj radost
- pojir
- tel.: 602727915
- auto: D2
- Kontaktovat uživatele:
K cemu jsou v nem zepredu ty ctyri male dirky? Parkovaci senzory?

Jakkoliv vysoko vyskocis, nikdy nepreskocis svoji prdel.
						- aladin73
- tel.: +420737574257
- auto: LR Discovery 4
- Kontaktovat uživatele:
pěkná práce 

To jsou (resp budou) otvory pro hi-lift, ale upálil jsem na těch čtyřech dírach celej stromeček (nebo jak se to jmenuje), takže musim sehnat velkej vrtak a dodělat je z obou stran, prostrčit trubku, zarovnat, pak ještě vyrobit držáky na LED rampu do horní části nárazníku a splašit průvlak na tu syntetiku. Nakonec pak už snad konečně někam nějak umístit SPZtku a finální barvu a bude hotovo. Tý jo, toho chybí ještě hafo   Ale co, dělám to pro sebe, tak ať to nějak vypadá
  Ale co, dělám to pro sebe, tak ať to nějak vypadá