Disco 1 nám stále od neho slúži v Stupave na Slovensku
celebrity za volantem
Moderátor: Miky_CZ
Re: celebrity za volantem
LAND ROVER DISCOVERY ESQUIRE 300TDI automat
- hynek
- tel.: 604 25 63 97
- auto: Disco 5, Def Td5
- Kontaktovat uživatele:
No to mám radost!!!! Tu D1 mám stále v nicku....tak zdravím
A abych to uvedl na pravou míru....Celebrita..je to bohužel věc která k moji práci patří...může mne to štvát ale to je tak všechno. Pokud nebudu s medii komunikovat vůbec, riskuji že budou psát cokoliv a já s tím nic neudělám
tak holt občas přijmu nabídku na nějaký rozhovor. Co se týká toho článku..tak sem se snažil udělat Toomichům reklamu...když už...rozhovor jsem dělal u nich ve firmě. Defík na kterém sem vyfocenej je jejich. Jinak opravdu v současné době vlastním DII a Def. Td5. Nemám ani moc touhu nechat se fotit se svím autem. Jistě víte že i tak ty naše káry budí pozornost, a není nic horšího než když bych po hospodách poslouchal kecy typu " Hele to je ten terénák toho holohlavého herce"!!! Trochu se tedy snažím mlžit. Je to sebeobrana. Práce kterou dělám je dost náročná záležitost ale to si málo kdo uvědomuje. Tak že tak...rozhodně sem nechtěl lhát...nebo se zviditelnit! To tedy ani omylem..
Mimochodem v článku je hromada faktických chyb...ale to je další téma na dvacet stran...proč novináři píšou něco jiného než jim člověk říká.. 

- cyril
- tel.: iphone
- auto: D4,110,130,90,F2,107
Myslím, že není důvod nic vysvětlovat.hynek píše:No to mám radost!!!! Tu D1 mám stále v nicku....tak zdravímA abych to uvedl na pravou míru....Celebrita..je to bohužel věc která k moji práci patří...může mne to štvát ale to je tak všechno. Pokud nebudu s medii komunikovat vůbec, riskuji že budou psát cokoliv a já s tím nic neudělám
tak holt občas přijmu nabídku na nějaký rozhovor. Co se týká toho článku..tak sem se snažil udělat Toomichům reklamu...když už...rozhovor jsem dělal u nich ve firmě. Defík na kterém sem vyfocenej je jejich. Jinak opravdu v současné době vlastním DII a Def. Td5. Nemám ani moc touhu nechat se fotit se svím autem. Jistě víte že i tak ty naše káry budí pozornost, a není nic horšího než když bych po hospodách poslouchal kecy typu " Hele to je ten terénák toho holohlavého herce"!!! Trochu se tedy snažím mlžit. Je to sebeobrana. Práce kterou dělám je dost náročná záležitost ale to si málo kdo uvědomuje. Tak že tak...rozhodně sem nechtěl lhát...nebo se zviditelnit! To tedy ani omylem..
Mimochodem v článku je hromada faktických chyb...ale to je další téma na dvacet stran...proč novináři píšou něco jiného než jim člověk říká..

Mě se článek líbil a jsem za sebe rád, že s těmito auty jezdí i někdo od kumštu.

Tak ať ti slouží.

- MOPADŽI
- auto: Def,Def a Def+Disco
- Kontaktovat uživatele:
K Hynkovi Lanďák prostě patří, stejně tak jako vlajka s kalichem, viď Hynku 

Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu
- Hanys_a_Kaca
- tel.: 775 173 983
- auto: DEF110+D2+RRC
Prvnim majitelem naší dédvojky byli taky celebrity, já to jméno neznal, ale z technicaku jsem si opsal do googlu a pak jsem viděl jeden klip v televizi - nevjeřil jsem vlastním očím, porovnaval jmena, jsou to oni - něco jako Eva a Vašek, ale na vuz to nemá vliv jen jsem si uvědomil, kdo měl na přelomu tisíciletí na novou dédvojku 
A vlastně si vzpomínám, že jsem naší dnes už Legendu před cestou do azije málem prodal Hynkovi, který je fanoušek td5 už dávno, zatímco já se k tomu musel dopracovat - a tehdá pomaten většinovým názorem - jsem si dokonce chvilku myslel, že by bylo vhodné před cestou do azije vyměnit td5 za 300tdi.

A vlastně si vzpomínám, že jsem naší dnes už Legendu před cestou do azije málem prodal Hynkovi, který je fanoušek td5 už dávno, zatímco já se k tomu musel dopracovat - a tehdá pomaten většinovým názorem - jsem si dokonce chvilku myslel, že by bylo vhodné před cestou do azije vyměnit td5 za 300tdi.
Naposledy upravil(a) Hanys_a_Kaca dne 03 bře 2014 11:22, celkem upraveno 1 x.
-
- tel.: 608 969 607
- auto: Defender 110
- Kontaktovat uživatele:
Franta má v DI můj motor z DefíkaŠtorky píše:Fánoš si kupoval DI od Honzy Mihalíčka. Dan Hůlka měl oba Defíky ode mě (zelený 110Tdi a šedivý 110 Td5). Tdi má teď Háma a Td5 zůstala v naší vísce.
M.

http://WWW.I-DEFENDER.CZ" onclick="window.open(this.href);return false; vlastní výroba a prodej doplňků na offroady Tel: 608-96 96 07
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
-
- tel.: 775392424
- auto: Disco I, Bmw e46 325
Dnes jsem si koupil časopis ale nemám kopirku a rad bych se s vámi podělil o zajímavý článek. Tak jsem to pouze nafotil. Snad to půjde přečíst.
- Hanys_a_Kaca
- tel.: 775 173 983
- auto: DEF110+D2+RRC
To Tomanus:
Pěkné, jen mě překvapuje, že V8 je prý nejžádanější. Díky spotřebě bych si to až tak nemyslel, i když má rozhodně své kouzlo a výhody.
Ale poznámka, že rozhodně nebrat nic jiného než V8....myslím, že třístovka je taky velmi oblíbený a odolný motor, který "cti netratí"...

Pěkné, jen mě překvapuje, že V8 je prý nejžádanější. Díky spotřebě bych si to až tak nemyslel, i když má rozhodně své kouzlo a výhody.
Ale poznámka, že rozhodně nebrat nic jiného než V8....myslím, že třístovka je taky velmi oblíbený a odolný motor, který "cti netratí"...

Discovery je životní styl.
celebrity za volantem
Steve to jsi nepochopil, ten článek je o nákupu 110 ze začátku výroby 1983, 1984 jako dobré veteránské investice. A z tohoto hlediska je opravdu V8 jasná volba. Třistovka byla až o deset let později. Testované auto je ale až druhé provedení, úplně první má jěstě jiné provedeni všech bočních oken á la dědek.
Rovere ja ti nevim, moje D1 je 95rok a ten první odstavec na ni sedí perfektně. Akorát ty brzdy mi teda zatím fungujou 

Tomu rozumím, znám to...kupec18 píše:Rovere ja ti nevim, moje D1 je 95rok a ten první odstavec na ni sedí perfektně. Akorát ty brzdy mi teda zatím fungujou

Jo a myslím, že jsme v špatném tématu, jedině že bysme byli celebrity...

Country boy...
Děcka už to tady je dlouhoTomanus píše:Dnes jsem si koupil časopis ale nemám kopirku a rad bych se s vámi podělil o zajímavý článek. Tak jsem to pouze nafotil. Snad to půjde přečíst.

Ex: Free II 2,2 TD4, Disco II 4,0 V8, Disco III 2,7 TDV6
Však se podiv kdy to sem dával Tomanusmoon13 píše:Děcka už to tady je dlouhoTomanus píše:Dnes jsem si koupil časopis ale nemám kopirku a rad bych se s vámi podělil o zajímavý článek. Tak jsem to pouze nafotil. Snad to půjde přečíst.http://www.landroverforum.cz/forum/view ... 5&start=40

Disco2 Td5 2004
Nanocom Evolution (D2 + Td5)
T4 TestBook Hand Held Tester (Def, Free1, D1, D2, P38)
Nanocom Evolution (D2 + Td5)
T4 TestBook Hand Held Tester (Def, Free1, D1, D2, P38)
No vidis, jeste o den drive, ale v tomto vlakne by me to vubec nenapadlo hledatstiinek píše: Však se podiv kdy to sem dával Tomanus

Ex: Free II 2,2 TD4, Disco II 4,0 V8, Disco III 2,7 TDV6
Je to možné....Rover píše:Steve to jsi nepochopil, ten článek je o nákupu 110 ze začátku výroby 1983, 1984 jako dobré veteránské investice. A z tohoto hlediska je opravdu V8 jasná volba. Třistovka byla až o deset let později. Testované auto je ale až druhé provedení, úplně první má jěstě jiné provedeni všech bočních oken á la dědek.
Ale pod obrázkem je napsáno, že osmiválec je u majitelů Land Roveru nejoblíbenější a motory tam pak uvádí až do roku 1994.
Ale je možné, že tím "Land Rover" myslel obecně všechny Série před příchodem Discovery, kdy název Defender vlastně nebyl, jen Land Rover

Discovery je životní styl.
- libovka
- tel.: Jabko
- auto: RR L322
Akorát ten Defender určitě nebude jeho...[/quote]
Píše že vlastní Disco i Defa. Že by nám hergot ten potulnej herec lhal?
[/quote]
Hynka je ta zelená Disko 2.Defík je Toomicha jelikož se rozhovor dělal u něj.
Píše že vlastní Disco i Defa. Že by nám hergot ten potulnej herec lhal?

Hynka je ta zelená Disko 2.Defík je Toomicha jelikož se rozhovor dělal u něj.