Plastový přední nárazník a okénko na Discovery II
Moderátor: stan
Plastový přední nárazník a okénko na Discovery II
Zdravím. Koupím přední plastový nárazník (ten kde jsou mlhovky). Stačíl by i rozbitý, ale potřeboval by jsem, aby byla pravá polovina(po směru jízdy) v pořádku. A dále trojúhelníkové okno u zadních pravých dveří. Vše na Discovery II rok 2002.
Tel. 775246969
Díky
Tel. 775246969
Díky
- dabartos
- auto: DI-200TDI , Free 1.8
- Kontaktovat uživatele:
Re: Plastový přední nárazník a okénko na Discovery II
Nárazníky mám 2 kompletní..... jeden i s originál LR dálkovými světly nebo mám jeden co má místo mlhovek denní svícení....
oba v dobrém stavu....
oba v dobrém stavu....
http://WWW.DEFENDER.CZ" onclick="window.open(this.href);return false;
- WOYTA
- tel.: +420 606 854 519
- auto: Discovery ll td5
Ahoj,
ať nezakládám nové téma.... přidám to sem, nárazníku na DII se to týká.
Najel jsem v lese na pařez a přetrhnul ten silentblok, co to z boku drží. Prodává ho někdo z místních prodejců? Koupil bych rovnou oba, když už budu sundavat nárazník dolů. Dík za info...... WOYTA
Najel jsem v lese na pařez a přetrhnul ten silentblok, co to z boku drží. Prodává ho někdo z místních prodejců? Koupil bych rovnou oba, když už budu sundavat nárazník dolů. Dík za info...... WOYTA
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Já jsem ho měl natrženej a spravil jsem to vteřinovým lepidlem - drží to dobře.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- eliott
- tel.: +420608021838
- auto: několik
- Kontaktovat uživatele:
Mám bezvadné použité, akorát ta doprava stojí víc než za ně chciWOYTA píše:Ahoj,

Zastoupení ALLMAKES 4x4, TERRAFIRMA 4x4, prodejce BRITPART, specializovaný servis, renovace a přestavby na přání.
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
mam nejake skla ak by si chcel
- Juri Toy
- tel.: 603338599
- auto: RRC V8,79, D2 FL-03
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj. Koupím úplně ten nejobyčejnější přední nárazník na Disco 2. Klidně i v horším stavu. Potřebuji to jen na přechodné období, než si udělám pevnostňák. Ten stávající je po předchozím majiteli totálka. Nejlíp Brno a okolí. Díky J.
Ahoj. Tiež by som potreboval predný plast nárazník discovery 2 pred facelift. Nemáte niekto? Ďakujem