Kdyztak Homolka pojede jenom na zadek, tam ma ted novej diferakHARDYS píše:MARA už to dej dohromady nebo jestli to nedáš do Přeštic tak ,,seš MRTVEJ HOMOLKA,,drížím palce

Moderátor: Acon
Kdyztak Homolka pojede jenom na zadek, tam ma ted novej diferakHARDYS píše:MARA už to dej dohromady nebo jestli to nedáš do Přeštic tak ,,seš MRTVEJ HOMOLKA,,drížím palce
No mě přijde že jsou krátké, ale zatim Hardys nenapsal jak fungujou...VencaZE píše:Jestli myslis predni, tak ty mas akorat. Jsem se dival když jsem meril na vyveseny naprave..
Ahuj kamaráde jojo domluvíme se po telHARDYS píše:Fungují jak orygo a babka v ,,mototechně,, je má za babku, už sem je měl v HRADci, co si říkal Máro. Mužu ti je vzít do Přeštic ještě se domluvíme použ se na vás těšim kamarádi
![]()
![]()
![]()
![]()
Ano zkouknem eště tu přední nápravu. Dneska testování okolo 15km a když se vše zahřálo tak to bylo víc slyšet. i při jízdě na N (neutrál) ty samé známé zvuky asi byli mín slyšet (hlučné) než předtím ale bylo to slyšetVencaZE píše:Kontrola levé koule je nutná i tak- kvůli tomu guferu. Ale jinak jak si pán přeje. Náš zákazník, náš pán.
upravil jsem příspěvěk výše. to asi ne ale ty tam maš ticho rosta taky v D1 tak proč když to vykvaltuju ve vyšší rychlosti se mi chce stoho auta vyskočit steky venVencaZE píše:100% to podle mě nebude nikdy, to by jsi to musel vrátit zpátky k zemi.