BMW E36 320 Ci, 110 KW
Rok vyroby: 1994
Motor: M50B20TU (vanos) - benzin
Najeto: 261 126 km
Cena: 80 000 Kc
Technicka: 26/5/2016
Emise: EURO I / Dekra 4 - zelena (Nemecka mesta OK)
Prumerna spotreba: 8,5-9 l/100 km
- manualni prevodovka
- posilovac rizeni
- 2x airbag
- 2x bezpecnostni patrony (zadni sedadla)
- ABS
- poloautomaticka platena strecha
- central
- elektronicka okenka a zrcatka
- audio (predni i zadni) - autoradio je nutne dokoupit (to stavajici se prestehovalo do noveho vozu)
- nema AC klimatizaci
- nema dalsi elektronicke systemy
Auto jsme poridili pred 3 roky v CB a v CR jsem prvni majitel. Predtim bylo provozovano v Rakousku. S autem jsme najezdili 50k km - vcetne delsich vyletu do Bretane, Toskanska a dalsich destinaci a nutno rict, ze nas nikdy nikde nenechalo a probihal na nem pouze pravidelny servis (vymeny oleju a spotrebnich casti).
Za naseho jezdeni nebylo auto nikdy nabourane, uvarene, vytopene ci nejak jinak poskozene. Motor nezere olej ani vodu, kuze v interieru neni potrhana, strecha je 100% funkcni, zavira se i otevira jak ma, netece do ni ani za prudkeho deste a vetru, rizeni je pevne a bez vuli.
Co nam puvodni prodejce "zapomnel" rict: auto bylo 100% bourane vic, nez jen "odrene na boku". Pravdepodobne si nekde lehlo v prikopu na bok. Takze bok byl strikany a asi ne dokonale, protoze na zadni casti lak praska. Bylo urcite menene nejake sklo (nalezeny stripky ruzne v aute), prasknul jeden kryci plast v motoru a mozna byly menene dvere ridice. Nicmene na chovani auta nastesti nic z toho vliv nema, auto se nijak nekrouti, vse doseda a tesni tak jak ma.
Co nechci kupujicimu "zapomenout" rict ja: na aute zacina v typickych mistech koroze - viz fotky (cervene ramecky). Neni 100% citelny maly palubni pocitac (tzv. rozsypana ryze), posledni cislice ujetych km ma mrtve nektere krystaly na aute jsou bezne oderky z provozu. Budiky jsme pri 250 000 km vymenili (prestaly ukazovat). Nove maji o 10 000 km vyssi najezd - nicmene celou vymenu mame zdokumentovanou a stejne radeji uvadime vyssi najezd (ktery je ted na budiku videt). Auto je na drobne snizenem podvozku Bilstein. Po zakoupeni vozu jsme vymenili predni naraznik a vsechna svetla, aby bylo auto v originalnim designu, menila se predni ramena, tlumice a pochopitelne brzdove kotouce a desticky. Drobne interierove upravy - dodelala se podrucka, vymenila se radici paka a nechal se nove potahnout volant, lepe vypnout strecha etc...
Ja mam tohle auto moc rad a nebojim se ho doporucit komukoliv, kdo rad jezdi na vylety, sem tam i na delsi zahranicni, a hleda vsestranny a skladny kabriolet. My ho meli (tedy slecna) na denni jezdeni a taky dobry
Pokud by vas to lakalo, zajimalo, nadchlo... tak piste nebo volejte. K dispozici je okamzite.
Fotky zde: