LR Discovery 3 2,7 TDV6 HSE r.v. 2007, automat, šedá barva, výbava HSE, béžová kůže, 5 míst, výhřev sedaček v předu a vzadu, výhřev čelního okna a trysek ostřikovačů, hudba Harman Kardon Logic 7, couvací senzory vzadu, informační display, tempomat, měnič na 6 CD, el. sedačky s pamětí a vyhřívaná zrcátka, natáčecí Bi-xenony s přísvitem do zatáčky, el. uzávěrka zad. diferáku, vzduchový podvozek, Terrain response, origo hf sada, multifunkční volant, alu 18ky, kupované v CZ, tažné 3500kg. Kompletní sada zimních kol s novýma pneu.
Na autě v poslední době udělaná nová technícká do 5/2017 a komplet zadní brzdy . Auto jezdilo vždy jen do autorizovaného servisu Land Rover HOS, lze ověřit v servisní knížce která je řádně vyplněná až do posledního kilometru. Auto má platnou záruku mobility a to do roku 3/2016. Lze prodlužovat každým dalším servisem v autorizovaném servisu o rok, až do stáří vozu 15 let.
Ve 220 tis. kilometrech proběhla generální oprava motoru, ve 267 tis. výměna měniče převodovky. Auto má teď 356 000km. Před měsícem byl proveden test vstřiků a komprese motoru. Vše OK. Oproti fotce jsou dodělané folie na oknech od B sloupku dál a vyleštěná karoserie s naneseným tvrdým voskem. Auto bylo kompletně vyčištěno včetně tepování stropu.
Fotky interiéru zde
http://milunak79.rajce.idnes.cz/LR_Discovery_3/
Před případným prodejem vyměním olej v motoru a diferáku a nechám udělat dezinfekci klimy. K vozidlu je druhá kompletní sada kol s novými zimními pneu. Na vozidle je aktuálně originální sada litých kol a dojíždím druhou sadu zimních pneu.
Co se bude muset zainvestovat :
- na jaře nové pneu
- výměna oleje a filtru převodovky za cca 30 000km
- před zimou bude možná nutné vyčistit komoru nezávislého topení u Webasta
Co chybí k dokonalosti, není zatím nutné řešit, ale sluší se na na to upozornit:
- hučící diferáky
- chrastící hydroměnič převodovky ( nejvýraznější kolem 1900ot ( cca 60km/h ), ale může rezonovat klidně i něco jinýho, moc jsem to nezkoumal. Že to je měnič mě varoval p. Kučera s dovětkem, že je načnutej a najezdí ještě hodně km.
Projíždka není problém.
Cenu jsem ořezal o sumu potřebnou na výměnu měniče, kdyby přece jenom nenajezdil to co mi bylo řečeno.
210 000 bez DPH
Tel. 737 437 157