Čaute,
Padlo rozhodnute že moje Disco dostane nový pevnosťák. Nedávne stretnutie s tvrdým povrchom ho natrvalo poznačilo :-D
zatiaľ je to len v 3D, ale spondá časť je už na 99% hotové, len otvory pre denné svietenie a uši pre šekle ešte dorobím.
povedzte svôj názor:
Obrázok 1:
Obrázok 2:
Obrázok 3:
D1 pevnosťák
Moderátor: Miky_CZ
Re: D1 pevnosťák
Uvažoval bych tak aby se tam dal časem hodit třeba naviják.
Hrany by měly byt zaoblene.
Možna by nebylo špatne mít ty vnitřní plechy (hrany směrem do auta) s falcem, bude to pevnější.
Raději než cele z 5tky bych kombinoval více tlouštěk a udělal nějaky výstuhy.
Tu trubku bych asi uchytil na vrchní straně.
Ale to jsou jen moje teorie, zatim jsem žadny nedělal
i když se chystam.
Krasně se dělaji 3D v Creu. Kdybys ho měl mužu ti poslat muj narazník. hodil bych screen ale už ho nemam v čem otevřit.
Hrany by měly byt zaoblene.
Možna by nebylo špatne mít ty vnitřní plechy (hrany směrem do auta) s falcem, bude to pevnější.
Raději než cele z 5tky bych kombinoval více tlouštěk a udělal nějaky výstuhy.
Tu trubku bych asi uchytil na vrchní straně.
Ale to jsou jen moje teorie, zatim jsem žadny nedělal

Krasně se dělaji 3D v Creu. Kdybys ho měl mužu ti poslat muj narazník. hodil bych screen ale už ho nemam v čem otevřit.
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Nelíbí se mi ostré hrany, s kulatýma je sice víc práce, ale podle mě to stojí za to.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
čaute
trošku som to upravil, dodal otvor pre vodiace kladky k navijáku a dorobil rám. Pravdu povediac neviem ako by mala vypadať horná časť, chcem aby to chránilo blinkre ale neviem ako nato....
tie hrany uprevíme, ale dokresilť sa mi už nechcelo, bola by to drina a nechce sa mi to
trošku som to upravil, dodal otvor pre vodiace kladky k navijáku a dorobil rám. Pravdu povediac neviem ako by mala vypadať horná časť, chcem aby to chránilo blinkre ale neviem ako nato....
tie hrany uprevíme, ale dokresilť sa mi už nechcelo, bola by to drina a nechce sa mi to

Tak rozhodně je to postup kupředu, ale ještě bych zapracoval,,, proč je tam ta dira na naviják.
Tohle by měl byt ten muj naraznik ale jak jsem psal je v Creo, a doufam že je to on protože to nemužu ani otevřit abych koukl.
http://leteckaposta.cz/868410214
Tohle by měl byt ten muj naraznik ale jak jsem psal je v Creo, a doufam že je to on protože to nemužu ani otevřit abych koukl.
http://leteckaposta.cz/868410214
naviják mám vo "vaničke" v podvozku, tak na nárazník potrebujem len otvor pre lano. neni to tam dokreslené, ale do tej zapustenej časti pôjde vodiace kolieska...kupec18 píše:Tak rozhodně je to postup kupředu, ale ještě bych zapracoval,,, proč je tam ta dira na naviják.
nemůžeš to mít tak zapuštěné v nárazníku. Vodící válečky (kolieska) musí přesahovat. Představ si, že bude lano s nárazníkem svírat ostrý úhel třeba 20°, co potom? Lano ti půjde přes hranu nárazníku.Frili píše:naviják mám vo "vaničke" v podvozku, tak na nárazník potrebujem len otvor pre lano. neni to tam dokreslené, ale do tej zapustenej časti pôjde vodiace kolieska...kupec18 píše:Tak rozhodně je to postup kupředu, ale ještě bych zapracoval,,, proč je tam ta dira na naviják.
U těch trubek si to odměř, aby ti boční nezakrývaly blinkry
nemůžeš to mít tak zapuštěné v nárazníku. Vodící válečky (kolieska) musí přesahovat. Představ si, že bude lano s nárazníkem svírat ostrý úhel třeba 20°, co potom? Lano ti půjde přes hranu nárazníku.
U těch trubek si to odměř, aby ti boční nezakrývaly blinkry[/quote]
Je to zapustené len po os tých valčekoch, v podstate trčí von tak 2-3cm.
U těch trubek si to odměř, aby ti boční nezakrývaly blinkry[/quote]
Je to zapustené len po os tých valčekoch, v podstate trčí von tak 2-3cm.