SMAZAT

Moderátor: stan

Zamčeno
Zpráva
Autor
Hanys_a_Kaca
tel.: 775 173 983
auto: DEF110+D2+RRC

SMAZAT

#1 Příspěvek od Hanys_a_Kaca » 12 pro 2014 12:41

Prodal bych naše malý skákadlo,
fotit to asi nebudu, protže to je pobouchaný zvenku na třech ze čtyř rohů, plus od kroupů na střeše. Jinak najeto asi kilo, což by někdo řekl, že je pro tendle motor spíš špatně (málo) - i pani před náma i my to používáme na skoky několik kilometrů s nájezdem pod deset tisíc ročně. Žere to tak do pěti litrů nafty, jede to rozumně do 150 kmh, to se nebojim ani když řídí žena. Má to překvapivě velkej (p206) kufřík, asi jako kombíková fobije. Nemá to žádnou výbavu. Jen několik roztomilejch maličkostí. Dělali jsme rozvody, a olej a filtry teď někdy, je to na zimních kolech a dal bych k tomu i sadu kol a uplně ojetých letních na kterých se to auto prodávalo nové :shock: Nikde nic nebouchá ani neklepe, ale káfič dijagnostikoval jeden čep na řízení, že by výhledově stál za výměnu - je to citlivej kluk, já bych si toho nevšimnul - on to auto teda vůbec měl v péči, což myslím je asi tak poslední hřebík do rakve tohodle inzerátu.

Cena 40 je vysoká a pevná, za míň se nám to nevyplatí prodat, na rozdílu spotřeby k diskošce si to auto tak nějak na ten svuj provoz ušetří, takže pude do světa za 40 nebo bude dál s náma. Pro nějakou paní ideální :makeup , ale ta moje chce jezdit diskoškou :mrk

našel jsem jednu fotku:
Přílohy
P1060882.JPG
Naposledy upravil(a) Hanys_a_Kaca dne 18 srp 2015 11:52, celkem upraveno 1 x.
Hanys a Káča

Land Rover se nekupuje, Land Rover se staví.
O našem výletu: http://www.oneland.cz

Hanys_a_Kaca
tel.: 775 173 983
auto: DEF110+D2+RRC

Re: Pežot 206 sw 1,4hdi za 40 000,-

#2 Příspěvek od Hanys_a_Kaca » 18 srp 2015 11:52

Prodáno.
Hanys a Káča

Land Rover se nekupuje, Land Rover se staví.
O našem výletu: http://www.oneland.cz

Zamčeno