Disco II ??? znáte někdo
Moderátor: stan
Disco II ??? znáte někdo
Prosím neznáte někdo tohle. http://land-rover-discovery.autobazar.e ... 77736.html
Hledám něco pěknýho. Sice je bez úprav, ale já nic nemůžu sehnat.
Pokud jste ho někdo viděl, písněte v jakým je stavu. Nechce se mi jet přes půl republiky a zjistit, že ...
Pokud jste ho někdo viděl, písněte v jakým je stavu. Nechce se mi jet přes půl republiky a zjistit, že ...
Re: Disco II ??? znáte někdo
Neviděl, ale podle stavu vnitřku by km měly sedět, bez závěsu je to nejspíš ital, takže to nebude mít korozi. Nemá ACE ani měchy, má vyhřívaný přední sklo a nemá střešní okna, což je pozitivní. Škoda že není v kůži. Má uzávěrku mezinápravovýho difu na páce z fabriky, taky plus.rsv píše:Prosím neznáte někdo tohle. http://land-rover-discovery.autobazar.e ... 77736.html
Osobně bych se to nebál pořídit, s tím že tam bude potřeba hned vložit 10 tisíc do kompletních olejů a filtrů. A jak znám DII tak brzy komplet silenbloky a čepy, zadní brzdy, možná watt a ložiska v kolech, křížky. To je se závěsem finální rozpočet tak 190 až 200. To není úplně málo.
Nebýt to facelift, je o 30 levnější v takovým stavu. Facelift je hezčí, ale jinak má jen dražší světla což je mínus a diflock na páce což je plus. Pokud chceš upravovat a do terénu, tak skoro zbytečnej luxus stav, jednou to vykoupeš a je po parádě.
No road? No problem...
LR užívej s klidem a rozvahou Angličana, jinak tě dostane do blázince
Je tam už dosť dlho a za ten čas bolo viacero vecí vymenených aby vyzeral vizuálne lepšie, to je len info zaznamenané dlhodobým sledovaním inzerátu, naživo som ho nevidel...
Dík za info.
To, že bylo už vyměněno spousta věcí aby vypadal lépe je dobře nebo tím bylo jenom něco maskováno ?
To, že bylo už vyměněno spousta věcí aby vypadal lépe je dobře nebo tím bylo jenom něco maskováno ?
Jestli je v Prostějově, tak se ti na ni mrknu příští pátek, pojedu kolem.
No road? No problem...
Super, moc dík za obhlídku, pokud ti to vyjde.
Nebo pokud by někdo věděl o nějakém opečovávaném a nejlépe i upraveném Disco II v manuálu, tak se hlásím. Cenu respektuji, nehledám nejlevnější, ale opravdu pěkný auto bez investic.
Nebo pokud by někdo věděl o nějakém opečovávaném a nejlépe i upraveném Disco II v manuálu, tak se hlásím. Cenu respektuji, nehledám nejlevnější, ale opravdu pěkný auto bez investic.
Hele, úpravy si udělej podle sebe radši sám, jestli můžu doporučit. Jednak to bude podle tvýho gusta a taky to nebude už dojebaný z hardcoru , jako většina upravených aut
No road? No problem...
Zase koupí dobře upravenýho kousku ušetříš hromadu peněz za doplňky. Druhá věc takových kousků na prodej moc není maximálně dvě auta ročně a v ročnících co hledáš možná ani to ne. Tak ti stejně nezbyde než koupit sériovou a upravit.
D II Td5 manuál + 2'' Lift a nějaký ty drobný úpravy
D II Td5 automat a nějaký ty drobný úpravy
D II Td5 automat a nějaký ty drobný úpravy
Pořád o něm nikdo nic neví ???
Vím, prodává to známej na bazaru. Já se na něj už díval, je pěkné...být tmavozelené a ve světlém interieru tak už ho mám doma, ale stříbrná mi nic neříká.