Počural se mi Renžik.Jedu do centra v kolone a nahle hlaska mala hladina brzdove kapaliny,prijedu na misto jdu vyrizovat a hle koukam pod autem primo ne ukapava ale teče brzdova kapalina.Inu otevru kapotu a vidim,ze to tece z kostky hlavniho brzd.valce abs.Skocim do toho a mazu zpet,nez se to zavzdusni.Dojedu do prodejny koupim brzdovku doliji kapalinu pul litru a stastny,ze se to nezavzdusnilo.Premyslejic kam do servisu.....a najednou pedal na podlaze a neslo to ubrzdit.Tak to uz dojedes a jsi opet nepojizdny si rikam.No a najednou jak si davam pozor,ze to nebrzdi,jsem si pribrzdil a sel na sklo,jak se brzdy zaslajfovaly...Shrnuti: pocural se,vypustil brzdovku,zavzdusnil,odvzdusnil opravil a funguje.Ja to cele odmastil abych videl kde je unik.Nikde.To auto si fakt zije svym vlastnim zivotem.Je to tyden a ja do ted nezjistil odkud se pocural,nebot uz nic netece.Ale neco mi dal najevo......
Spata
Range P38
Moderátor: Acon
- Kokesek
- auto: D2,D3,L322,P38,L405
- Kontaktovat uživatele:
Re: Range P38
ja si myslim ze ti nenabehlo cerpadlo abs. ty si vymackal cely zasobnik do nadobky..zacal ti tedy tect pres vicko a potom se to zase chytlo a uz si normalne fungoval. a to si musel neco dolit protoze podle me bylo malo. Ale nechapu proc ti to psalo ze ma malo uz ze startu tehle anabaze...
- spata
- tel.: 775664455
- auto: RANGE ROVER P38 TDS
Dekuji za reakci.
Ale pres vicko to neteklo,to je a bylo uplne suche teklo to zespodu.
LAND ROVER JE AUTOMOBIL,OSTATNI JE POUZE DOPRAVNÍ PROSTŘEDEK. A ŘÍKÁM MU ARISTOKRAT,DĚLA MU TO DOBŘE.
- Kokesek
- auto: D2,D3,L322,P38,L405
- Kontaktovat uživatele:
tak ty mas zase neco extraspata píše:Dekuji za reakci.

- ssang
- tel.: 733149044
- auto: jen vzpomínky na LR
Všechno je přeci jednou poprvéKokesek píše:tak ty mas zase neco extraspata píše:Dekuji za reakci.

Skutečně známou osobností se stáváme, když Word přestane naše příjmení podtrhávat červeně.
http://www.remax-czech.cz/reality/re-ma ... av-bursik/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.remax-czech.cz/reality/re-ma ... av-bursik/" onclick="window.open(this.href);return false;
- spata
- tel.: 775664455
- auto: RANGE ROVER P38 TDS
Ještě že se ten Renžík naučil sám opravovat.Jsem to jeste cele jednou poradně odmastil,a nic nikde ani kapka,žadný unik.Brzdí to,kontrolka ABS se rozsvici a zhasíná jak má,tak nevím.Do vybavy jsem pridal dvě balení brzdovky.....
LAND ROVER JE AUTOMOBIL,OSTATNI JE POUZE DOPRAVNÍ PROSTŘEDEK. A ŘÍKÁM MU ARISTOKRAT,DĚLA MU TO DOBŘE.