smazat prosím...
Moderátor: stan
smazat prosím...
Prodáno prosím smazat - moc se omlouvám těm kterým jsem nemohl splnit jejich sen mít takové auto. Rozjela se o něj trochu bitva... nečekla jsem to a nebyl jsem na to připravený...
Nabízím na prodej svého LR S1 88 1957 RHD originál Station Wagon, jeden ze dvou krátkého provedení které jsou v ČR. Motor benzínový dvoulitr. Overdrive. Safari Střecha. Auto jsem koupil v roce 2011 od redaktora Land Rover Owner International - Peter Galilee s kterým se znám. Auto bylo prvním služebním autem firmy Bristol Balloons, tato firma funguje dodnes, zbytky nápisů jsou na autě pořád vidět. Auto stálo dlouho zapomenuté, předek opršel až na hliník, když ho Peter objevil, proběhla restaurace s ohledem na zachování patiny. Byla renovována komplet přední náprava. Auto bylo z výroby vybavené raritním červeným čalouněním (momentálně už vyšisované do béžova). Lakováno bylo šedivou barvou. Aktuální barva je nepůvodní, ale zřejmě tak 30 let stará... v interiéru je ale pořád původní šedá. Auto má dělanou hlavu motoru (Pejšek), pneu jsou úplně nové, jely jen z pneuservisu. Výfuk nový, našopovaný hliníkem, nerez mud a heat shield na výfuku. Nepůvodní zadní X-member (z LR S2), správný nový k autu. Rám měl mírnou povrchovou korozi, odrbáno a dvakrát nastříkáno + dutiny. Načaté některé nosníčky pod zadní podlážkou (nic se ale nepropadá), nové k autu. Vše funguje, brzdí, řadí, čtyřkolka v pořádku, volnoběžky fungují. Auto má takovou tu anglickou patinu, holý, jen rozleštěný hliník na přední části lidi na srazech fascinuje. Je na zvážení jestli auto nechat tak jak je nebo ho renovovat. Krátkého provedení SI Station Wagonu se vyrobilo menší množství než dlouhého, krátký byl v Anglii vysoce daněný a byl dražší než dlouhý. RHD krátké provedení je poměrně vzácné a snad se ho vyrobilo jen pár set kusů. Tento model je v podstatě nesehnatelný. Krásný kus LR historie a investice.
Prodávám z důvodu nedostatku času a sil na uježdění a péči o 6ks Land Roverů.
Fotky tady: http://lrsc.rajce.idnes.cz/1957_LR_SI_88_Station_Wagon
Cena 325 000,-Kč
Nabízím na prodej svého LR S1 88 1957 RHD originál Station Wagon, jeden ze dvou krátkého provedení které jsou v ČR. Motor benzínový dvoulitr. Overdrive. Safari Střecha. Auto jsem koupil v roce 2011 od redaktora Land Rover Owner International - Peter Galilee s kterým se znám. Auto bylo prvním služebním autem firmy Bristol Balloons, tato firma funguje dodnes, zbytky nápisů jsou na autě pořád vidět. Auto stálo dlouho zapomenuté, předek opršel až na hliník, když ho Peter objevil, proběhla restaurace s ohledem na zachování patiny. Byla renovována komplet přední náprava. Auto bylo z výroby vybavené raritním červeným čalouněním (momentálně už vyšisované do béžova). Lakováno bylo šedivou barvou. Aktuální barva je nepůvodní, ale zřejmě tak 30 let stará... v interiéru je ale pořád původní šedá. Auto má dělanou hlavu motoru (Pejšek), pneu jsou úplně nové, jely jen z pneuservisu. Výfuk nový, našopovaný hliníkem, nerez mud a heat shield na výfuku. Nepůvodní zadní X-member (z LR S2), správný nový k autu. Rám měl mírnou povrchovou korozi, odrbáno a dvakrát nastříkáno + dutiny. Načaté některé nosníčky pod zadní podlážkou (nic se ale nepropadá), nové k autu. Vše funguje, brzdí, řadí, čtyřkolka v pořádku, volnoběžky fungují. Auto má takovou tu anglickou patinu, holý, jen rozleštěný hliník na přední části lidi na srazech fascinuje. Je na zvážení jestli auto nechat tak jak je nebo ho renovovat. Krátkého provedení SI Station Wagonu se vyrobilo menší množství než dlouhého, krátký byl v Anglii vysoce daněný a byl dražší než dlouhý. RHD krátké provedení je poměrně vzácné a snad se ho vyrobilo jen pár set kusů. Tento model je v podstatě nesehnatelný. Krásný kus LR historie a investice.
Prodávám z důvodu nedostatku času a sil na uježdění a péči o 6ks Land Roverů.
Fotky tady: http://lrsc.rajce.idnes.cz/1957_LR_SI_88_Station_Wagon
Cena 325 000,-Kč
- Přílohy
-
- IMG_5921small.jpg (253.3 KiB) Zobrazeno 4549 x
Naposledy upravil(a) Rover dne 07 říj 2015 19:16, celkem upraveno 1 x.
Country boy...
- eliott
- tel.: +420608021838
- auto: několik
- Kontaktovat uživatele:
Re: P: 1957 Land Rover Series 1 88 Station Wagon
Sise zbláznil ?? Prodej Defa nebo dvojku
Zastoupení ALLMAKES 4x4, TERRAFIRMA 4x4, prodejce BRITPART, specializovaný servis, renovace a přestavby na přání.
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
- Hanys_a_Kaca
- tel.: 775 173 983
- auto: DEF110+D2+RRC
Já se teda v dědkách nevyznám, ale neni to kurva tak, že jednička má jít z domu jako poslední ?
navrhuju celej inzerát označit jako nevhodný a smazat ho.
navrhuju celej inzerát označit jako nevhodný a smazat ho.
Land Rovery series - jenom se kupují a neprodávají se. O jedničce to platí dvojnásobně !
- minerva
- tel.: 777246261
- auto: LR Minerva,D1V8SE
Aspon je tady vidět něco pěkného a trochu starého
. Přeji v brzku nového investora
.
Divoch
Já se chtěl půl roku zeptat jestli není na prodej. Tak ti tedy posílám SZ, nevidím kontakt. Albert
- Zanzibar
- tel.: +420602286657
- Kontaktovat uživatele:
The times are changed 
tři series, jedna devadesátka a jedno disco :-)
Rychle to někdo kupte ať o tom nemusím přemýšlet 
Taky jsem o tom přemýšlel a dokonce už jsem se byl zeptat, jaká by byla sankce za předčasné vybrání stavebního spoření.