Mám na prodej Defíka, kterého jsem loni koupil od Eliotta bouraného a dával do letošního jara dokupy. TD pětka, najeto 220tis. km, rok 2000. Rám a podvozek ošetřený už u Eliotta, některé díly zinkované. Zbouraný byl na levou přední část. Na rámu se někde ztratily asi 2 cm, na funkci to ale vliv nemá

geometrii to udělalo. Oprava znamenala vyměnit spoustu dílů vč. turba, brzd, posilovače a válce, hadice, klimachladič, chladič...prostě všechno, co stálo v cestě hrnoucím se plechům při nárazu. Má zvednutý podvozek o 5 cm, nájezďák, ochrana diferenciálů, nádrže, tažné zař., safari šnorchl, ochranné Al plechy, klíma, recara z bmw...obuté R16 AT Gen. Grabber na nových discích Dotz Dakar, přidám 4ks R16 wolf disky se 3 pneu BF Goodrich MT. K autu je ještě opravený pevnostní nárazník s navijákem Warm a nějaké drobnosti. Všechno funguje, s autem jezdím do práce, po opravě dosud bez problému. Asi bude potřeba vyměnit setrvačník, doplnit klímu. Nechával jsem komplet vyvařit dveře, takže na autě není žádná koroze ani dúlky.
Jak mě napadnou nějaké informace, tak je dopíši, fotky dodám, ale podrobnosti jsou v mém vlákně
viewtopic.php?f=30&t=24912&start=60
Důvod
a) budem stavět
b) td5 mi moc nesedla
Cena pro forum 265tis. Kč (cena auta při koupi + cena dílů a práce lakýrníka+klempíře) a je pevná.