Prodám lyže BLIZZARD GS Race Suspension vč. vázání Marker TC 14 EPS
Moderátor: stan
Prodám lyže BLIZZARD GS Race Suspension vč. vázání Marker TC 14 EPS
Zima se blíží, tak to hodím i sem. Prodám jednou v Alpách jeté lyže vč. kvalitního vázání - mám problém se zády a tyhle lyže si vyžadují 100% zapojení, aby si člověk jízdu užil, takže budu pořizovat něco více rekreačního. Více foto a info zde: http://sport.bazos.cz/inzerat/54835626/ ... 14-EPS.php
Pro členy fóra možná nějaká sleva - více po tel: 723 952 7 tři tři.
Benja
Pro členy fóra možná nějaká sleva - více po tel: 723 952 7 tři tři.
Benja
UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
- visby
- auto: Disco 2
- Kontaktovat uživatele:
Re: Prodám lyže BLIZZARD GS Race Suspension vč. vázání Marker TC 14 EPS
najskor spitfire, teraz toto... co bude dalsie?;-)
tip na rekreacne lyze(tie vpravo):

tip na rekreacne lyze(tie vpravo):

visby to vypadá zajímavě, ale koukal jsem na videa a pročítal a na prašan já se málokdy dostanu, spíš z 90% manšestr anebo pak rozryto....ty už jsi na tom jezdil v podmínkách běžných obyč. středisk?
UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
- visby
- auto: Disco 2
- Kontaktovat uživatele:
na forestoch nie, ale zevraj su naozaj dobre v kazdych podmienkach. vravelo mi to viacero ludi, co maju nieco odjazdene. akurat cena je vcelku palkaBenjamin píše:visby to vypadá zajímavě, ale koukal jsem na videa a pročítal a na prašan já se málokdy dostanu, spíš z 90% manšestr anebo pak rozryto....ty už jsi na tom jezdil v podmínkách běžných obyč. středisk?
ja mam stary model http://lineskis.com/skis/sir-francis-bacon a odjazdim na tom vsetko. na tvrdy svah/lad su ale moc siroke a vcelku to vylamuje kolena, ale ked sa zjazdovka rozryje tak je to uplna parada. prasan ani nehovorim!
ak chces cisto na pistu, tak pozri http://www.elanskis.com/us/technology/amphibio.html, tie najvyssie som testoval a boli ako tank, ci uz na rozrytom alebo na manchesteri. fakt sa mi na nich dobre jazdilo a ked si nikdy neskusil lyzu s rockerom, tak budes uneseny na rozrytom!
super, díky za rady, okouknu tovisby píše:na forestoch nie, ale zevraj su naozaj dobre v kazdych podmienkach. vravelo mi to viacero ludi, co maju nieco odjazdene. akurat cena je vcelku palkaBenjamin píše:visby to vypadá zajímavě, ale koukal jsem na videa a pročítal a na prašan já se málokdy dostanu, spíš z 90% manšestr anebo pak rozryto....ty už jsi na tom jezdil v podmínkách běžných obyč. středisk?
ja mam stary model http://lineskis.com/skis/sir-francis-bacon a odjazdim na tom vsetko. na tvrdy svah/lad su ale moc siroke a vcelku to vylamuje kolena, ale ked sa zjazdovka rozryje tak je to uplna parada. prasan ani nehovorim!
ak chces cisto na pistu, tak pozri http://www.elanskis.com/us/technology/amphibio.html, tie najvyssie som testoval a boli ako tank, ci uz na rozrytom alebo na manchesteri. fakt sa mi na nich dobre jazdilo a ked si nikdy neskusil lyzu s rockerom, tak budes uneseny na rozrytom!
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
- Mrky DII
- tel.: 605517364
- auto: Už jen Free I 3x
Dobrá obřačka se správným vázáním
. Žádný supermarket ...
To se pěkně vezem, se špínou a rezem ...
Tak zítra se rozjíždí první středisko už i u nás v Orlických horách....nikdo není natěšenej, že by si k tomu koupil fajný prkýnka?
Pro členy fóra nějaká sleva
Pro členy fóra nějaká sleva
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
Předvánoční sleva na 8000,- Kč. Volat lze kdykoli na 723 952 7 tři tři.
Benja
Benja
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
Obnovení inzerátu: http://sport.bazos.cz/inzerat/57056591/ ... 14-EPS.php
Pro členy fóra cena 7500,- a pro ty, co si pro lyže přijedou až ke mně nějakým LR, abych se pokoukal, tak 7000,-
Benja
Pro členy fóra cena 7500,- a pro ty, co si pro lyže přijedou až ke mně nějakým LR, abych se pokoukal, tak 7000,-
Benja
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
Stále aktuální - sezóna ještě nekončí (nebo ano?)
Cena dohodou - výraznější sleva hlavně při osobním odběru pravděpodobná...
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz