Pravda, moudrá slova...

Moderátoři: Miky_CZ, Acon, Sláma Karel
Určitě to není rok 68 ale spíš tak 83...
Balú píše:co si myslite o tomto vylepsovatelovi ,teda nie o nom, ale o tom defovi z mercedesackym motorom,moze to byt nejako oficialne
mozne zeby LR schvalil takuto prestavbu,alebo je to cistaci uz zo strany majitela ,a samozrejme aj organov ktore toto schvalili a dali pod to razitko
![]()
http://auto.bazos.sk/inzerat/56045696/L ... vymena.php
nechcem to kupovat ,len ma to zaujalo ze moze mat taketo cosi SPZ a TP (rad by som vedel ako robili emisie )
Vlastně ano,ale tenhle bez turba je v pohodě.VencaZE píše:To je motor ze kterého později vyšel ten nešťastný 2,5td 19J?
nie zeby to nepreslo emisiami ,ale predstav si ze pride defender na STK a technik kedze to ma original v TP zrazu zisti ze je tam motor mercedes,neviem ako to funguje ci ma nejaku databazu motorov podla nejakych kodov motora a ten si potom vytiahne a robi emisie na mercedes ?jbizik píše:- mysliš že by to neprešlo emisiami
ja by som povedal ze v pohode....
Jakoze nejede to stejne, ale u toho bezturbaka to nikoho neprekvapujekryten píše:Vlastně ano,ale tenhle bez turba je v pohodě.VencaZE píše:To je motor ze kterého později vyšel ten nešťastný 2,5td 19J?
k.
Fuuuha a nie hocijaky....troj dverova 200 tdi!!!