K: Gumy tlmičov Pro Comp (D1/RRC/D90)

Moderátor: stan

Zamčeno
Zpráva
Autor
Macej
tel.: 0944 528 535
auto: 2xRRC

K: Gumy tlmičov Pro Comp (D1/RRC/D90)

#1 Příspěvek od Macej » 20 pro 2015 20:26

Chlapy nenájdu sa u niekoho trebárs aj staršie gumy do týchto tlmičov do vrchného oka na D1/ RRC/Def90 ? Nehladám 100% stav. Jednu kompletnú som niekde stratil a nemám nič čím by som to nahradil. Tak ak máte tip čo tam zapasuje (ak zajtra v mototechne nič nenájdem) alebo niake čo vám zostali, rád vás ich zbavím.

Ďakujem
Naposledy upravil(a) Macej dne 21 pro 2015 00:11, celkem upraveno 2 x.

Mára-RRC
tel.: 773625346
auto: 2x RRC

Re: K: Gumy tlmičov Pro Comp

#2 Příspěvek od Mára-RRC » 20 pro 2015 20:53

RRC 1993 200 Tdi. Když Klasiku tak Classika (My Devils Machine)
Zrozen k porážce žijící pro vítězství...

eliott
tel.: +420608021838
auto: několik
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od eliott » 20 pro 2015 20:56

Chápu, že se snažíš svého oblíbence propagovat všude kde to jde, ale alespoň posílej odkazy na to, co dotyčný shání. Neshání manžety!!
Zastoupení ALLMAKES 4x4, TERRAFIRMA 4x4, prodejce BRITPART, specializovaný servis, renovace a přestavby na přání.
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com

Mára-RRC

#4 Příspěvek od Mára-RRC » 20 pro 2015 21:25

eliott píše:
Chápu, že se snažíš svého oblíbence propagovat všude kde to jde, ale alespoň posílej odkazy na to, co dotyčný shání. Neshání manžety!!
Hele Patriku já si to pouze špatně přečetl a hodil jsem mu odkaz na jiný díl než poptává.(za to se ti tedy omlouvám, asi máš náké spory s Litepem asi konkurenční) ale to tě neopravnuje aby jsi tady po mě takhle dupal!!!! to pozor nejsem tvůj zřízenec.

Mára-RRC

#5 Příspěvek od Mára-RRC » 20 pro 2015 21:41

To. Macej:

Jestli scháníš gumy do předních tlumičů tak mám tady jednu sadu tlumiče navíc od Terrafirma, nevím zda je to stejné s Pro Compy... Ale když se koukneš na stránky Litepu v sekci pérování-ostatní tak tam máš velkou škálu výběru gum a podložek. A pokud nejsi příznivec Litepu tak můžeš oslovit ELIOTTA, bo nechápu co tak na mě vyjel :roll:

edit: už to vidím píšeš do oka tak to nemám...

dava
auto: DII Td5 v origoši

#6 Příspěvek od dava » 20 pro 2015 23:48

No, já příznivec Litepu jsem taky a pošlu správnější odkaz , snad se někdo nepoto... http://www.litep4x4.cz/detail/discovery ... ok-tlumice

Ale jestli průměr oka procompu umožní tam tohle nalisovat ti asi nikdo neřekne. Je to jak u kterých tlumičů, pokud máš oka s profilem a gumou napřímo, tak ti to stejně nepomůže, leda bys původní oko nahradil trubkou co do ní nalisuješ tohle, jako to je u origo, TF a podobně.
No road? No problem...
LR užívej s klidem a rozvahou Angličana, jinak tě dostane do blázince

Macej

#7 Příspěvek od Macej » 21 pro 2015 00:10

Džentlmeni :nech . Ďakujem myslel som to tak, že či sa náhodou niekomu neválajú staršie použité (samozrejme zadné vrchné oká tlmičov z D1 alebo RRC atď) než tam skúsim naprasiť niečo čo poslúži rovnako ale budem musieť nad tým chvílu rozmýšlať ( a navyše tie tlmiče nejdem dávať na LR takže.... :D ).
Volakedy keď som riešil silentbloky tlmičov, tak som to riešil cez E-shop pána Eliáša. Tak ako v podstate všetko ostatné čo som kedy kupoval ak som nemal nákup sprostredkovaný z GB keďže ja sám nemám bankový účet a veci s tým spojené, a to napriek tomu, že proti e-shopu Litep4x4 nič nemám a ani niesom nijak zaujatý voči alebo v prospech niektorého z pánov obchodníkov. Ja myslím, že sa nikto s nikým nemusí naťahovať u koho ten druhý nakupuje. Za mňa je to jednoducho Eliott jednak zo skúseností a hlavne kvôli spokojnosti či už mojej alebo iných ktorý od neho nakupovali po mojom doporučení ale nič negatívne proti ostatným predajcom v tom nieje. A ich osobný spor je len čiste medzi nimi a z mojho pohladu "čo ma neni rovno, po tom je mi..."

Ďakujem Máro, važím si aj snahu. Mal som to asi aj lepšie napísať :yes

Edit: Dava: Moja chyba a idem to doplniť. Jedná sa o tlmiče napr na D1 alebo RRC dozadu do vrchného oka a toto tam asi nedostanem. Ale ďakujem

Mára-RRC

Re: K: Gumy tlmičov Pro Comp (D1/RRC/D90)

#8 Příspěvek od Mára-RRC » 21 pro 2015 00:20

To Macej: v pohodě dle chuti každého :yes

A tím se to vysvětlilo... :ninja

dava
auto: DII Td5 v origoši

#9 Příspěvek od dava » 21 pro 2015 02:02

Macej píše:Džentlmeni :nech . Ďakujem myslel som to tak, že či sa náhodou niekomu neválajú staršie použité (samozrejme zadné vrchné oká tlmičov z D1 alebo RRC atď) než tam skúsim naprasiť niečo čo poslúži rovnako ale budem musieť nad tým chvílu rozmýšlať ( a navyše tie tlmiče nejdem dávať na LR takže.... :D ).
Volakedy keď som riešil silentbloky tlmičov, tak som to riešil cez E-shop pána Eliáša. Tak ako v podstate všetko ostatné čo som kedy kupoval ak som nemal nákup sprostredkovaný z GB keďže ja sám nemám bankový účet a veci s tým spojené, a to napriek tomu, že proti e-shopu Litep4x4 nič nemám a ani niesom nijak zaujatý voči alebo v prospech niektorého z pánov obchodníkov. Ja myslím, že sa nikto s nikým nemusí naťahovať u koho ten druhý nakupuje. Za mňa je to jednoducho Eliott jednak zo skúseností a hlavne kvôli spokojnosti či už mojej alebo iných ktorý od neho nakupovali po mojom doporučení ale nič negatívne proti ostatným predajcom v tom nieje. A ich osobný spor je len čiste medzi nimi a z mojho pohladu "čo ma neni rovno, po tom je mi..."

Ďakujem Máro, važím si aj snahu. Mal som to asi aj lepšie napísať :yes

Edit: Dava: Moja chyba a idem to doplniť. Jedná sa o tlmiče napr na D1 alebo RRC dozadu do vrchného oka a toto tam asi nedostanem. Ale ďakujem
Aha, tak pak tam pasuje toto: http://www.litep4x4.cz/kategorie/discovery-1/perovani

Ono tyhle kravinky ani nemá smysl objednávat z GB, když to kluci mají tady. Jeden nebo druhej nebo jinej, to je jedno. Já nakupuju u Pavla, protože se tam případně i stavím když jedu kolem a vyhovuje mi celkově, ale jinak myslím že to tu není o nějakých sporech nebo tak - jen blbý podání vyvolalo reakci, nic víc.
No road? No problem...
LR užívej s klidem a rozvahou Angličana, jinak tě dostane do blázince

teslo

#10 Příspěvek od teslo » 21 pro 2015 09:56

Do procompov tusim isli relativne male konusove. Tusim sa mi zdali podobne ako do stabilizatorov. Ak chces, mozes niekedy dobehnut a pozrieme. Zopar tych silenblokov mam.
Range Rover Classic 3.9V8EFI, plus zopar drobnosti:)
Range Rover P38 2.5TDS

Macej

#11 Příspěvek od Macej » 21 pro 2015 22:03

Páni velmi pekne ďakujem za vašu ochotu a rady. Dnes sa mi to podarilo mimo iné celkom slušne rýchlo vyriešiť vďaka malému opracovaniu zadného vrchného uloženia z Favoritu a jeden Jeep bol zušlachtený tlmičmi pôvodom pre Land Rover :muscle :D :Pohoda:

Ďakujem ešte raz. Týmto pádom je to tu neaktuálne

Zamčeno