Rock Sliders pro D II
Moderátor: Miky_CZ
- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
Rock Sliders pro D II
Tak je to na dobré cestě výrobce Off doplňků fy. Stavros mi zaslal tento snímek ochrany prahů skoro ve finálním stavu. Zinkování a komaxit si udělám sám. Již by se mi hodily po jednom nejmenovaném prostoru jsem prohnul u pravých předních dveří ten nevytuženej spodek dveří naštěstí to neohrozilo funkčnost. Miloš II
- Přílohy
-
- Rock Sliders.jpg
- (137.39 KiB) Staženo 1505 x
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
karel píše:Tak mám takovej pocit, že by se měl Stavros vykašlat na své dosavadní živobytí a věnovat se této bohulibé činnosti

Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
podla fotiek to vyzera ze ste to neohybali . -bude to na koncoch odstavat- ja som to narezal a potom zvaril na 4 miestach . joklovina 80x80 ze ?
. tel 0905532342 bratislavsky kraj mail info@atlascamper.sk
Patriku, presne tak, neohybali jsme to, po pravde receno si to neumim predstavit. Je to jakl 3mm sila, priznam se, ze na predku to trosku odstava, ale ja to tak taky mam a nejak to neresim. byla by s tim hrozna prace a efekt mozna horsi. Jak bys tam potom udrzel vsechny rovny casti, to by se muselo rezat vsechno, zadni pasovina, vepredu ta ochrana pred stromy atd.je to jenom auto. Jinak cenu radeji nepisu, jenom vypocitam pro ostatni naklady na vyrobu:
material...........................2 000,-
brusne a rezaci kotouce........400,-
práce zamečníka
/tři a půl dne po 250,-/1h/..7 000,-
elektriku, zisk a jiné vstupy nepočítám.
material...........................2 000,-
brusne a rezaci kotouce........400,-
práce zamečníka
/tři a půl dne po 250,-/1h/..7 000,-
elektriku, zisk a jiné vstupy nepočítám.
To MILOŠ II
dobrý den Miloši, prahy vypadaj super
jen jestli mohu doporučit tak nepoužívejte na finální lakování komaxit měl sem možnost vidět co to udělá ORD používali komaxit na nárazníky, ochrané rámy atd. komaxit už nepoužívaj minimálně půl roku . komaxit vytvoří pevný neelastický povrch takže stačí celkem malá rána a začne se to loupat a to celkem hodně .
S pozdravem
T. Jantanen
dobrý den Miloši, prahy vypadaj super

S pozdravem
T. Jantanen
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Tak to je postřeh k zamyšlení.Dobrá rada.jantanen píše:To MILOŠ II
dobrý den Miloši, prahy vypadaj superjen jestli mohu doporučit tak nepoužívejte na finální lakování komaxit měl sem možnost vidět co to udělá ORD používali komaxit na nárazníky, ochrané rámy atd. komaxit už nepoužívaj minimálně půl roku . komaxit vytvoří pevný neelastický povrch takže stačí celkem malá rána a začne se to loupat a to celkem hodně .
S pozdravem
T. Jantanen

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
Úprava

- Přílohy
-
- Vnitřní rám.jpg
- (127.17 KiB) Staženo 1323 x
-
- Vnější rám.jpg
- (85.15 KiB) Staženo 1323 x
-
- Hotovo.jpg
- (130.47 KiB) Staženo 1323 x
podla mna zbytocna hrubka materialu. - ale kto ako chce
velka vaha = velka spotreba. 

- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
No nějakej materiál tam musíš dát, aby při použití Hi-Lift se ti to nekroutilopatrik píše:podla mna zbytocna hrubka materialu. - ale kto ako chcevelka vaha = velka spotreba.

- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
Stavros píše:Milo, je mi to fakt hrozne blby, ze ti to nevychazi, zkus sem dat fotku celyho opravenyho kusu. Ja vubec nechapu, jak si to predelaval? Ja tam takovej ten vystrzenej plech vubec nemam.

Podle fotek jsem udělal první jenom tu kapsu kolem rámu i s tou kapsou na lem, ten jsem zvedákem podstatě nalisoval na rám a pak jsem zaměřil ty jekle. Podotýkám, že dveře nejsou vodorovně s rámem a jsou prohlé. Tak jsem ty jekle ještě prohnul, aby kopírovaly dveře ve stejné vzdálenodti. asi tak 1cm. pak jem to teprve bodnul k té kapse na rámu. I tak je při dosažení mezery 1 cm mezi dveřmi a rámem rozdíl, že přední dveře jsou víš než zadní. Doufám, že foto to vysvětlí. Miloš II
- Přílohy
-
- Zadní část vnitřní strana.jpg (51.65 KiB) Zobrazeno 3272 x
-
- Přední část vnitřní strana.jpg (52.43 KiB) Zobrazeno 3270 x
-
- Pravej Rock zepředu.jpg (48.62 KiB) Zobrazeno 3270 x
- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
Hotovo

- Přílohy
-
- Hotovo 2.jpg
- (147.97 KiB) Staženo 1064 x
tak a to budu pekne spinave nohavice .
ja som pisal ze to treba ohnut podla dveri!!!