PROSÍM SMAZAT - PRODÁNO
Moderátor: stan
PROSÍM SMAZAT - PRODÁNO
Než to dám jinam, začnu zde: DISCO 3 2,7TDV6 SE manuál, rok 11/2008, jenom 97.000km, koupeno nové v ČR, první majitel, jeden řidič, vždy servisováno u dealera (Roko-motor Zlín), servisní knížka, nehavarováno,... Kůže, xenony, lednička, zimní paket (sklo, 4xsedadla), zadní uzávěrka, parkovací čidla, sensor stětačů, střešní podelniky, tažné zařízení, špičkový Harman kardon, tempomat, měchy... Dodatečná antikorozní ochrana podvozku, v létě v garáži, v zimě pod car portem. Málo ježděná z důvodu více firemních aut k dispozici. Nikdy nebrodila, terén jen polní cesty na chatu. Nové brzdy, EGR ventil, ... Naprosto bezvadný stav, vše funguje na 100%. Stále platná záruka mobility Land Rover. Důvod prodeje- přechod na D4. Cena 375.000,- + DPH, prodej z firmy. +420602503886 Martin
Naposledy upravil(a) Flyer67 dne 06 úno 2016 13:45, celkem upraveno 3 x.
Re: 2008 DISCO 3, pouze 97.000km
Ahoj Martine. Mírně off...ty máš i Defíka? Myslel jsem, že jen D4. Tedy když se dívám na fotku u Bückera...
No jo, do LKKM k Marovi už nejezdím a tak nevím....
Pro ostatní - Lanďák je krásný a Martin pečlivý - tam zrada nebude
Petr
No jo, do LKKM k Marovi už nejezdím a tak nevím....
Pro ostatní - Lanďák je krásný a Martin pečlivý - tam zrada nebude

Petr
Discovery je životní styl.
Čau Petře, rád tě slyším a málo potkávám. Jinak to není Def, ale Serie IIa.
Jinak ať Tvé stroje slouží bezporuchově - a určitě se stav na kafe když pojedeš kolem KM!
Ještě máš D1?
Jinak ať Tvé stroje slouží bezporuchově - a určitě se stav na kafe když pojedeš kolem KM!
Ještě máš D1?
Špatně jsem mrknul na čumák, jasně, série 
Rád se stavím, jen nějak nejedu okolo, bohužel. DI ještě mám
Zlobí, zlobí, ale mám ji rád
Takže přeju brzký prodej, myslím, že to nebude dlouho trvat - je to krasavice, poctivá, udržovaná a málo jetá. Škoda, že je mimo moje možnosti...
Měj se.

Rád se stavím, jen nějak nejedu okolo, bohužel. DI ještě mám

Takže přeju brzký prodej, myslím, že to nebude dlouho trvat - je to krasavice, poctivá, udržovaná a málo jetá. Škoda, že je mimo moje možnosti...

Měj se.
Discovery je životní styl.
Možná jsem to někde přehlédl, ale je to verze s pěti nebo sedmi sedadly? Aktuálně se chystám nějaké starší D III koupit a to Vaše zní velmi zajímavě...
DIII 2.7 TDV6 SE-2007
Má to 5 sedadel, myslím, že v tom roce ještě 7 míst nebylo možno objednat.
7 míst bylo možno objednat do všech D3Flyer67 píše:Má to 5 sedadel, myslím, že v tom roce ještě 7 míst nebylo možno objednat.
Jelikož to koupil na firmu tak má zřejmě N1 která se 7 místná nedala koupit.
D II Td5 manuál + 2'' Lift a nějaký ty drobný úpravy
D II Td5 automat a nějaký ty drobný úpravy
D II Td5 automat a nějaký ty drobný úpravy
Přesně tak. Je k tomu samozřejmě ta příšerná mříž, krerou jsem vyhodil hned první den, co jsem si auto přivezl. (leží celu dobu uložená v suchu)habakuk píše:Jelikož to koupil na firmu tak má zřejmě N1 která se 7 místná nedala koupit.
Jinak auto do pátku rezervováno.
Díky za upřesnění. V tom případě se odhlašuji ze zájemců. Potřebuju sedmimístné. Přeju ať se podaří úspěšně prodat!
DIII 2.7 TDV6 SE-2007
v ceně sada letních a zimních kol (jen pneu).
Naposledy upravil(a) Flyer67 dne 26 led 2016 07:35, celkem upraveno 1 x.
Aktuálně najeto 99.000 km, sleva na 350.000 + DPH.