Offroad kočárek - vyzná se v tom někdo?
Moderátor: Miky_CZ
- Mirko
- auto: RRC´s
- Kontaktovat uživatele:
Re: Offroad kočárek - vyzná se v tom někdo?
Já teda mám zkušeností teprve pár měsiců, ale přidám se k názoru Hanyse - máme několik "putovních" od kamarádů za flašku, které jsou nyní umístěné v obvyklých destinacích (doma a u každých rodičů, ať nemusíme jeden furt tahat sebou) a s nafukovacíma gumama. Stejně jsou ty plastohlinikové stvůry všechny hnusné, tak proč za to dat peníze...Ty hezké retro zas neumí kombinaci se sporťákem.
Jo, člověk občas vyrazí do lesa na čerstvý vzduch, ale aspoň u nás je hlavní městský terén - obrubníky, schody do hospody a tak...
Jo, člověk občas vyrazí do lesa na čerstvý vzduch, ale aspoň u nás je hlavní městský terén - obrubníky, schody do hospody a tak...
každopádně Rovere 4kola, jak psal Hanys. Nafukovací, aspoň 2"lift, použij pružiny Old Man Emu nebo Ironmann, ideální je ale samozřejmě vzduchový podvozek. Někdy užiješ i naviják
... jo a samozřejmě nezapomeň na Roll Cage
volant si dej podle libosti, který ti padne do ruky

volant si dej podle libosti, který ti padne do ruky

- Přílohy
-
- 161_614211.jpg (79.79 KiB) Zobrazeno 5411 x
-
- 161_6181.jpg (102.99 KiB) Zobrazeno 5411 x
Kluci díky moc, mám z toho hlavu jak pátrací balón... musím to všechno několikrát důkladně pročíst. A jasně že mně láká něco jako těhle obrázkách mohlo by to být i usedlejší, víc do klasického LR... No uvidíme, zatím budu studovat.
Country boy...
- vladimir77
- tel.: 604 924 942
- auto: SIIa, SIII, DI Camel
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Ivane,
přesně těmihle požadavky jsem kdysi vymezil své hledání kočárku. Aby byl do terénu, aby měl nafukovací kola a snadno vyndavací (kvůli čištění, lepení atd.), aby nebyl stokilový a dvojkombinace a hlavně - ne za 20 tisíc. Trojkolák jsem vyloučil - do města je ok díky snadnější manipulaci, ale jinak mně přišel výhodnější čtyřkolák. I když se dá u trojkoláku přední kolečko zaaretovat, přeci jen v terénu, sněhu, blátě je výhodnější "dvoustopa", jak píše Hanys a nemusíš se bát, že aretaci zlikviduješ náruživou jízdou. Nakonec jsem vybral tento - http://www.i-kocarky.cz/detail/4551112/nizza. Pro naše potřeby naprosto skvělý. Odvozil obě holky - jen na Emču jsme kupovali nový potah - a ještě pár dětí určitě odvozí. Na jaře půjde do světa, tak jestli chceš, můžeš se na něj někdy mrknout.
Jo, a taky obr výhoda bylo, že jsme u obou babiček měli starší klasické kočáry, které jsme dostali od kamarádů.
Pevné nervy při výběru!
Měj se, Vl.
přesně těmihle požadavky jsem kdysi vymezil své hledání kočárku. Aby byl do terénu, aby měl nafukovací kola a snadno vyndavací (kvůli čištění, lepení atd.), aby nebyl stokilový a dvojkombinace a hlavně - ne za 20 tisíc. Trojkolák jsem vyloučil - do města je ok díky snadnější manipulaci, ale jinak mně přišel výhodnější čtyřkolák. I když se dá u trojkoláku přední kolečko zaaretovat, přeci jen v terénu, sněhu, blátě je výhodnější "dvoustopa", jak píše Hanys a nemusíš se bát, že aretaci zlikviduješ náruživou jízdou. Nakonec jsem vybral tento - http://www.i-kocarky.cz/detail/4551112/nizza. Pro naše potřeby naprosto skvělý. Odvozil obě holky - jen na Emču jsme kupovali nový potah - a ještě pár dětí určitě odvozí. Na jaře půjde do světa, tak jestli chceš, můžeš se na něj někdy mrknout.

Jo, a taky obr výhoda bylo, že jsme u obou babiček měli starší klasické kočáry, které jsme dostali od kamarádů.
Pevné nervy při výběru!
Měj se, Vl.
- Hanys_a_Kaca
- tel.: 775 173 983
- auto: DEF110+D2+RRC
Se ukazuje, že landroverforum zkušenostmi v klidu převálcuje, kdejakej maminkovskej web, je vidět, že těch co se spletli při výpočtu je trochu víc 

Gratuluju.
A nebylo by lepší koupit spíš tohle.. Ani ta cena nebude zas tak rozdílná jak koukám na ty kočárky tady. A je to 3x2.
Pruchodnost
. 
A nebylo by lepší koupit spíš tohle.. Ani ta cena nebude zas tak rozdílná jak koukám na ty kočárky tady. A je to 3x2.
Pruchodnost

- Přílohy
-
- URAL650-SPORTSMAN.jpg (69.75 KiB) Zobrazeno 5382 x
- george_
- tel.: 775080714
- auto: D3
ahoj já už půl roku používám baby jogger summit x3 a velká spokojenost, používám ho jak hory tak do města
http://www.babyplaza.cz/babyplaza/eshop ... Green-Gray
http://www.babyplaza.cz/babyplaza/eshop ... Green-Gray

D3 bez úprav a tak i nejspíš zůstane (leštěnka na výlety)
ex FREELANDER 2.0Di - lift 2", zátěž. pruž., 29" AT, polybush, webasto, zahrada, HELLA, šnorchl,
Seat Leon 1.4 sport limited
ex FREELANDER 2.0Di - lift 2", zátěž. pruž., 29" AT, polybush, webasto, zahrada, HELLA, šnorchl,
Seat Leon 1.4 sport limited
- Hanys_a_Kaca
- tel.: 775 173 983
- auto: DEF110+D2+RRC
Já bych ani nezavrhoval ty starší koncepce: dvě tuhý na vinutejch a nízko těžiště.
Na foto má s naším prvorozeným v očekávání.
Přesně v tomhle kočáru jsem jezdil jako malej já... tenkrát v tom šedesátémosmém...Hanys_a_Kaca píše:Já bych ani nezavrhoval ty starší koncepce: dvě tuhý na vinutejch a nízko těžiště.

Jinak kluci moc díky, budu v tom přes víkend ležet, myslím v těch vašich postřehách. Jsem překvapený kolik lidí tady je na toto téma v obraze, fakt lepší než ty specializované weby, jsem rád, že jsem se zeptal.
Mimochodem to ruské BMW

Country boy...
- cyril
- tel.: iphone
- auto: D4,110,130,90,F2,107
Ve světle současných událostí bych doporučoval totok...
- Přílohy
-
- kocarek_n.jpg (29.51 KiB) Zobrazeno 5340 x
gratulujem za mna Jané Slalom pro uplna spokojnost...
Ahoj. Za me jednoznacne TFK Joggster Twist. Je to trojkolka, odpruzena zadni naprava, se spoustou doplnku. Kola umi jak nafukovaci tak plna, odjezdili jsme v nem 2 deti. Po horach, korenech, v terenu, ve snehu. 4 kolka by byla stabilnejsi, ale my s trojkolkou nemeli absolutne zadny problem, i kdyz s nim jezdila manzelka, ktera je mensi a slabsi. Velmi dobre se sklada do auta. Slouzil bez jedine poruchy, jen nekolikrat jsem vymenil pichlou dusi v kolecku. Za me absolutni spokojenost. Doporucuju..
Tomáš
- Kusto
- tel.: 602516325
- auto: D1 300 tdi
Ahoj, posílám foto kočárku nalezeného ve stoce u cesty a po tom co jsme ho zrenovovali. Odsloužil jedno děcko bez problémů a teď jde do druhého kola. V terénu je super, kola průmněr 27 cm pevný nápravy, na vynutejch no prostě super
Po odcvaknutí koleček jsem upravil děcké liže a jízda po snehu pohoda 

Jsem taky poměrně čerstvý otec. U nás nakonec vyhrál Jane Trider ( byl jsem pro Hartan, ale síla hlasu je u nás 90:10 pro "slabší" pohlaví ). Kupovali jsme k tomu úplně všechno a zas takova šleha to nebyla. Navíc bez keců na počkaní všechno opravujou ( vypadlý nýt, aretace předního kola, jedna brzda ).

- nico
- tel.: 00421905390514
- auto: LD Discovery 2
Prajem šťastnú ruku pri výbere, ono nech to bude čokoľvek, ten drobček si to užije tak či tak. My sme mali toto, netuším značku, netuším odkiaľ, no brodivosť 35cm v potokoch a skalách u Skutče vraví za všetko. Ono potom bola trochu mokrá AJ plienka, no ako správnemu taťkovi mi bolo jasné, že to mohlo byť aj inými faktormi... Len topánočky, nohavice a zbytok....

Odoslané z C6903 pomocou Tapatalku

Odoslané z C6903 pomocou Tapatalku
-
Ahoj mám volnej Firkon Verano trojkombinace kola nafukovací 4 kola přední s aretací barva černo stribrna komplet výbava největší korba z X kočárku. Foto když tak dodám cca 2500.-
dolas mobil
dolas mobil
-
Re: RE: Re: Offroad kočárek - vyzná se v tom někdo?
dolinekdave píše:Ahoj mám volnej Firkon Verano trojkombinace kola nafukovací 4 kola přední s aretací barva černo stribrna komplet výbava největší korba z X kočárku. Foto když tak dodám cca 2500.-
dolas mobil

dolas mobil
- NOTIX
- tel.: 601322634
- auto: Def 90 Puma, RRE
TFKačko má oprotivšem co tady ukazujete všechny kola pr. 40 cm
snih, les a jakýkoliv teren zvlada levou zadní, a to bez dřiny řidiče.
přední kolo je napevno tak se nemůže posrat žádná aretace, když je potřeba přehodí se otočné kolečko které jde taky aretovat.
A nikde jsem nenašel že se dat z hluboké korby udělat sporťák za pochodu
prostě klucííí v německu přemýšleli

snih, les a jakýkoliv teren zvlada levou zadní, a to bez dřiny řidiče.
přední kolo je napevno tak se nemůže posrat žádná aretace, když je potřeba přehodí se otočné kolečko které jde taky aretovat.
A nikde jsem nenašel že se dat z hluboké korby udělat sporťák za pochodu

prostě klucííí v německu přemýšleli
Defender 90 Puma - táta do lesa a na chalupu
Karoq - to mi zbylo pro posun do rachoty
MOLON LABE !!! M.A.R.A.
Karoq - to mi zbylo pro posun do rachoty
MOLON LABE !!! M.A.R.A.
Moc díky za další reakce... to TFK se úplně nejvíc blíží mojí původní představě. Pořád jsem ale ve fázi studia 

Country boy...