chapem to tak ze 8500 a + moze to aj prihlasit =zisk 1500 Eur.patrik píše:Prihlasenie je cca 700 - a ostatne na kavu. Bliži sa ku mne - mam to 15 km
Vlákno pro cizí inzeráty a odkazy na inzeráty mimo fórum
Moderátoři: Miky_CZ, Acon, Sláma Karel
- jbizik
- tel.: +421907325338
- auto: D1 200tdi, L322 m62
Re: Vlákno pro cizí inzeráty a odkazy na inzeráty mimo fórum
Ex- D2 4.0 V8 - LPG
Ex-2x SUBARU Outback'05 ,MT aj AT 2.5 lpg +3 cm lift a redukcia
Ex-Honda C-RV 2,2 CTDI 2005
RR L322 VOUGE, 4.4 V8 LPG(m62 )
LAND ROVER Discovery 1 200tdi
http://landroverforum.cz/forum/viewtopi ... 30&t=36532
Ex-2x SUBARU Outback'05 ,MT aj AT 2.5 lpg +3 cm lift a redukcia
Ex-Honda C-RV 2,2 CTDI 2005
RR L322 VOUGE, 4.4 V8 LPG(m62 )
LAND ROVER Discovery 1 200tdi
http://landroverforum.cz/forum/viewtopi ... 30&t=36532
A tak - som zle čital - takže vyvar 1500 E . Možno preda - možno nie - uvidime
.
.
. tel 0905532342 bratislavsky kraj mail info@atlascamper.sk
- Balú
- tel.: +421903775011
- auto: LR DII 2003
noo podla uplne poslednej vety je to 8500+prihlasenie
pekne ...ale ako vzdy hovorim,ze za to suhajko chce 8500 este neznamena,ze to dostane8500...

Ved to - sa može stať že nedostane ani to čo dal .
Normální hajzl ... tos mu prodal i autorská práva na své fotky, že je používá ke svým komerčním účelům?? Bych pána přinejmenším informoval a udělal si pár screenshotů z toho inzerátu, že je použil... to je naprostá nehoráznost, že se nestydí, ani to nepřefotit ... se divím, že to neprodává v tom tvém vlákně rovnou v dalším příspěvku tady na foru...
2023 LC 78 – Troopyna
ex 2003 D2 Td5 – Offina
ex 2004 Freelander TD4 – Edoušek
ex 2003 D2 Td5 – Offina
ex 2004 Freelander TD4 – Edoušek
- jancho
- tel.: 777714532
- auto: ex Disco II TD5
Tak to už by byl "majstrštyk"hrochado píše:.. se divím, že to neprodává v tom tvém vlákně rovnou v dalším příspěvku tady na foru...

- jancho
To by to chtělo obnovit z archivuhrochado píše:Normální hajzl ... tos mu prodal i autorská práva na své fotky, že je používá ke svým komerčním účelům?? Bych pána přinejmenším informoval a udělal si pár screenshotů z toho inzerátu, že je použil... to je naprostá nehoráznost, že se nestydí, ani to nepřefotit ... se divím, že to neprodává v tom tvém vlákně rovnou v dalším příspěvku tady na foru...

- hifi
- tel.: 0944542144
- auto: D2 Td5 2004 automat
a nechce sa ti ist zoznamit sa s fesakom ?patrik píše:Prihlasenie je cca 700 - a ostatne na kavu. Bliži sa ku mne - mam to 15 km

Peter
Skôr než dáš do pohybu čelusť, uisti sa či máš zapnutý mozok. Keď hlava rozmýšla, ruky sa len hrajú.
G4 LE , Ashcroft HD TC , Ashcroft HD flexplate , Kokesek re-map , de-EGR , 2" lift
Skôr než dáš do pohybu čelusť, uisti sa či máš zapnutý mozok. Keď hlava rozmýšla, ruky sa len hrajú.
G4 LE , Ashcroft HD TC , Ashcroft HD flexplate , Kokesek re-map , de-EGR , 2" lift

Až ked bude za 6500 .hifi píše:a nechce sa ti ist zoznamit sa s fesakom ?patrik píše:Prihlasenie je cca 700 - a ostatne na kavu. Bliži sa ku mne - mam to 15 km

- hifi
- tel.: 0944542144
- auto: D2 Td5 2004 automat
musis mu dat ponuku ktora sa neodmieta 

Peter
- czech_daver
- auto: Discovery II
Ahoj, nezná někdo toto auto? Chvilku to tu sleduju a hledám LR D2 FL a je mi povědomé a vypadá dobře 
http://www.autobazar.eu/-id8424811.html ... preference

- pojir
- tel.: 602727915
- auto: D2
- Kontaktovat uživatele:
No moc to tu chvilku nesledujes, vsak o nem byla doted rec.
Jakkoliv vysoko vyskocis, nikdy nepreskocis svoji prdel.
- Hanys_a_Kaca
- tel.: 775 173 983
- auto: DEF110+D2+RRC
By mi neprekvapilo, kdyby byl czech daver soucasny majitel.
At si kazdy koupi a proda za co chce, to se mi nejak extra nevadi, pouzit cizi fotky bych nemel zaludek, to je vec druha. Pokud minuly prodavajici neprodal v tisni nebo pod natlakem, tak bych to neresil. Treba s tim autem jezdi a napsal na inzerat cenu, za kterou je ochoten to kdykoliv prodat, zatim to za tu cenu neprodal a asi to extra rychle nani nepujde.
Ja si taky muzu dat inzerat na diskosku na 200tisic, ze jsem ji koupil za 125 je jina vec a ze ji za 200 stejne neprodam. Ale kdyby mi ted nekdo zaklepal na rameno, ze mi za ni 200 da, podam mu klicky.
At si kazdy koupi a proda za co chce, to se mi nejak extra nevadi, pouzit cizi fotky bych nemel zaludek, to je vec druha. Pokud minuly prodavajici neprodal v tisni nebo pod natlakem, tak bych to neresil. Treba s tim autem jezdi a napsal na inzerat cenu, za kterou je ochoten to kdykoliv prodat, zatim to za tu cenu neprodal a asi to extra rychle nani nepujde.
Ja si taky muzu dat inzerat na diskosku na 200tisic, ze jsem ji koupil za 125 je jina vec a ze ji za 200 stejne neprodam. Ale kdyby mi ted nekdo zaklepal na rameno, ze mi za ni 200 da, podam mu klicky.
- pojir
- tel.: 602727915
- auto: D2
- Kontaktovat uživatele:
Jestli to je v CR odhlaseny a v SR neprihlaseny, tak to asi nebude ten pripad, ktery popisujes.
Jakkoliv vysoko vyskocis, nikdy nepreskocis svoji prdel.
- czech_daver
- auto: Discovery II

Já neHanys_a_Kaca píše: ... zaklepal na rameno, ze mi za ni 200 da, podam mu klicky.

UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
- jancho
Ahoj, já ho vcelku známczech_daver píše:Ahoj, nezná někdo toto auto? Chvilku to tu sleduju a hledám LR D2 FL a je mi povědomé a vypadá dobře

viewtopic.php?f=30&t=26648
- jancho
Samozřejmě souhlas. Ať si každý prodává a kupuje, co chce, to je jasné. Já za ní dostal přesně tolik, kolik jsem požadoval a už mi to může být jedno.Hanys_a_Kaca píše:By mi neprekvapilo, kdyby byl czech daver soucasny majitel.
Ale není...
Druhý zájemce v pořadí byl LandJirka, který projevil zájem o koupi pro svého kamaráda. Kdybych tušil, jak diskoška dopadne u prvního zájemce, který jí i koupil, tak bych jí raději nechal LandJirkovi a to i třeba za méně (byť zlevňovat jsem neměl v úmyslu, čas mě netlačil, měl jsem čas až do června a třeba i déle), protože tam by byla v dobrých rukách a u člověka, který by k ní měl vztah jako já - tedy alespoň to předpokládám.
A na závěr nutno podotknout, že se jedná o rv 2002 a v inzerátu od nového majitele je rok 2004.
No a že použil moje fotky z mého inzerátu a dokonce i z mého vlákna o autě mě nechává vcelku chladným, byť já bych si to v životě nedovolil....
Na jedné fotce je ještě moje brašna Berner s nářadím

- Hanys_a_Kaca
- tel.: 775 173 983
- auto: DEF110+D2+RRC
Měnit rok výroby u vozu je kurvárna, to se jinak nazvat nedá a relativizovat jsem to opravdu nechtěl!
A že se loučime s landaky jako se svými mazly a přejeme jim krásný další život je hezké, ale realita je prostě taková, že dál než za prodej naše šance nesahaji - bohuzel. Landjirka je solidni clovek a jeho kamaradi asi timpadem take, ale i kamarad se treba za par let dostane do situace, ze bude muset prodat a to auto muze nakonec delat reklamu na bordel a nikdo z nas s tim nic neudela. Ja se taky vazu na predmety, mozna zbytecne moc, ale pak se rozhodnu, ze neco pustim, tak si s tim dal uz hlavu moc nelamu - jasne ze me tesi, kdyz to pouziva kamarad, ale kdyz ne, tak prosne cista hlava a zadnej stres, to bychom se v dnesni dobe uz fakt zblaznili...
A že se loučime s landaky jako se svými mazly a přejeme jim krásný další život je hezké, ale realita je prostě taková, že dál než za prodej naše šance nesahaji - bohuzel. Landjirka je solidni clovek a jeho kamaradi asi timpadem take, ale i kamarad se treba za par let dostane do situace, ze bude muset prodat a to auto muze nakonec delat reklamu na bordel a nikdo z nas s tim nic neudela. Ja se taky vazu na predmety, mozna zbytecne moc, ale pak se rozhodnu, ze neco pustim, tak si s tim dal uz hlavu moc nelamu - jasne ze me tesi, kdyz to pouziva kamarad, ale kdyz ne, tak prosne cista hlava a zadnej stres, to bychom se v dnesni dobe uz fakt zblaznili...