LANDROVER KOLA
Moderátor: stan
-
omar
- tel.: 736769704
- auto: Discovery TD5,F2
Re: LANDROVER KOLA
Prodávající by se měl chovat jako běloch.
- Kawa12
- auto: rezinka 88,LC V8
- Kontaktovat uživatele:
....a mě by zajímalo, když je někdo tak moc chtěl a udělal to, co udělal, jestli má koule a podepíše se pod to!?
No Hanys nie si jediny, stava sa to aj tu bezne napr. dorazy polybushe co tu nedavno niekto predaval, tiez niekto este vecer utekal po ne
predavauci sa nezmohol ani na ospravedlnenie. Akonahle je cena atraktivna su aj tu ludia co nemaju problem. Myslim si ze je to hlavne vizitka predavajuceho, kludne mohol s Hanysom vec riesit nejakym rozumnym kompromisom.
-
MadTom
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Asi se to moc líbit nebude, ale můžeme si za to nejspíš i sami - slibotechen, kteří věc moc chtějí a potom ani nejsou schopní poslat email, že už ji nechtějí je hodně. A když se to tak stane několikrát, tak si prodávající prostě rozmyslí něco někomu rezervovat. Takže jediné oboustranně rozumné řešení je domluvit si zálohu. Pak snad mohou mít obě strany jakousi záruku, že to myslí vážně. A zbytek je prostě o slušnosti. 
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
To si beres do huby me. Kupujici si ty dorazy vzal osobne v Brne driv nez jsi si o ne vubec napsal.Petro píše:No Hanys nie si jediny, stava sa to aj tu bezne napr. dorazy polybushe co tu nedavno niekto predaval, tiez niekto este vecer utekal po nepredavauci sa nezmohol ani na ospravedlnenie. Akonahle je cena atraktivna su aj tu ludia co nemaju problem. Myslim si ze je to hlavne vizitka predavajuceho, kludne mohol s Hanysom vec riesit nejakym rozumnym kompromisom.
Jinak 100% souhlas s MadTomem: treba za moji "ochotu" obchodovat se Slovenskem muzou vsichni poděkovat mistnimu landroveristovi z Blavy...
Nutně potřebuju "novou" Diskárnu!
ex D2 Td5 2004
ex Ford Ranger Stormtrak 2022
ex D2 Td5 2004
ex Ford Ranger Stormtrak 2022
Ondra poviem ti to takto ak budem nieco predavat a prejavis slusne zaujem tak ti aspon odpisem ze je to prec ak som to uz predal (to som ale ja ). Netusim kto je landroverista z Blavy a je mi to asi ukradnute. Samozrejme mas plne pravo predat hocikomu co chces a nemusis sa nikomu zodpovedat. Ak vopred vies ze na SK nic posielat nebudes prosim kludne to vopred napis asi nik z SK ta nebude otravovat ...
- Adam P.
- tel.: 777241654
- auto: defík 130 TD5 2001
no jo, ale pošli nějakému takovému borcovi zálohu. jaký asi může mít morál, když vidíš, jak to suprově pořešil nyní. to pak taky může skončit tak, že pošleš zálohu, boreček to pak stejně prodá za víc někomu jinému a tím to pro něj celé skončí. a bohužel i pro tebe, tvoje záloha zůstává u něj jako takový bonusek navíc a zdarec...MadTom píše:Asi se to moc líbit nebude, ale můžeme si za to nejspíš i sami - slibotechen, kteří věc moc chtějí a potom ani nejsou schopní poslat email, že už ji nechtějí je hodně. A když se to tak stane několikrát, tak si prodávající prostě rozmyslí něco někomu rezervovat. Takže jediné oboustranně rozumné řešení je domluvit si zálohu. Pak snad mohou mít obě strany jakousi záruku, že to myslí vážně. A zbytek je prostě o slušnosti.
defender 130 TD5 2001 a SAAB 9-5 aero 2007 //// EX: defender 110 TD5 2003 a SAAB 9-3 LPT 2000 :)
Hoši běžte ho rovnou ukamenovat. Prostě prodal lepší nabídce tak to chodí. Jediné co podělal je, že měl původnímu zájemci zavolat a říct, že nic nebude a prodá to za víc.
D II Td5 manuál + 2'' Lift a nějaký ty drobný úpravy
D II Td5 automat a nějaký ty drobný úpravy
D II Td5 automat a nějaký ty drobný úpravy
- Miky_CZ
- tel.: 603 975 234
- auto: DI, D3 V8, XK8
takze evidentne prodano, ja bych ten inzerat asi smazal driv nez se to tady zvrhne
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
RRC 3,9 V8: závodní speciál
RRC 3,9 V8: závodní speciál
- Hanys_a_Kaca
- tel.: 775 173 983
- auto: DEF110+D2+RRC
Já jsem taky pro smazani, jak jsem psal, nechtel jsem tady zalozit nadavaci vlakno ani proti jedincum ani proti skupinam. Zalohu ve vysi 100% jsem chtel poslat, dokonce jsem resil, co ma pan za banku, protoze posilat penize predem ve ctvrtek, kdyz bylo realne vyzvednuti o vikendu by mohlo vec spise zkomplikovat. On mi poslal i adresu na vyzvednuti, s tim, ze cislo uctu nma u sebe a ze penize nechame na osobni predani. To ze mi kola neproda oznamil az klukovi, co to mel prevzit, to mi zarazilo, ze nezavolal me, ze na me kasle...
Ja si taky nenechavam posilat zalohy, vetsinou dokonce trvam na tom, aby clovek poslal penize az vec prevezme a prohlidne ze je ok, zatim jsem se nespalil tim zpusobem, ze by mi nekdo zaprel ze by mu to doslo nebo tak neco.
Vlakno, muze smazat admin na prani Jindricha.
Ja si taky nenechavam posilat zalohy, vetsinou dokonce trvam na tom, aby clovek poslal penize az vec prevezme a prohlidne ze je ok, zatim jsem se nespalil tim zpusobem, ze by mi nekdo zaprel ze by mu to doslo nebo tak neco.
Vlakno, muze smazat admin na prani Jindricha.