Smazat prosím, vyřešeno
Moderátor: stan
Smazat prosím, vyřešeno
SMAZAT
koupím pružinyna D1 +3" nebo +4", ideálně +nějaká zátěž... nebo neví někdo kde koupit? narazil jsem jenom na +2" a +5"
koupím pružinyna D1 +3" nebo +4", ideálně +nějaká zátěž... nebo neví někdo kde koupit? narazil jsem jenom na +2" a +5"
Naposledy upravil(a) Massi dne 27 bře 2016 11:17, celkem upraveno 4 x.
Co bůh spojil, člověk nerozdělí. Co já rozebral, ani bůh nedá dohromady.
Re: Doplňky na D1 šnorchl, lemy, podložky pod kola...
up 
Re: Doplňky na D1 šnorchl, lemy, nájezďák...
stále aktuální 
Re: Pružiny +3" nebo +4"
nová poptávka...
vykombinuj si ich z 2" pruzin a 2" podloziek
Range Rover Classic 3.9V8EFI, plus zopar drobnosti:)
Range Rover P38 2.5TDS
Range Rover P38 2.5TDS
- Macej
- tel.: 0944 528 535
- auto: 2xRRC
Ja myslím, že nemôže byť problém si ich nechať vyrobiť na mieru. Kamarát to nedávno riešil na Jeepe takýmto spôsobom a objednával to z ČR.
no jo...ale to by asi potreboval zadat viac udajov ako 4" lift a idealne nejaka zataz. Obavam, ze bude musiet povedat presnu vysku a zataz.
Range Rover Classic 3.9V8EFI, plus zopar drobnosti:)
Range Rover P38 2.5TDS
Range Rover P38 2.5TDS
nechat si namotat bude asi nejsnažší cesta, ale když už bych si je nechával dělat tak až na plně zatížený auto, což je hudba budoucnosti... líbila by se mi kombinace předek +3" +50-100 kg, zadek +3" +100-150 kg
asi začnu na nějakejch +2" kde je docela široká nabídka zatížení a když to bude nutný, tak nějaký podložky
tlumiče budu mít +5", tak se budou nápravy aspoň vyvěšovat ale asi je budu muset podvázat. kardany mám s velkými kříži. zadní ramena budou korekční, v předu se do budoucna nejspíš převaří držáky... jinak jedná se o D1 300tdi, doplním i do prvního příspěvku...
asi začnu na nějakejch +2" kde je docela široká nabídka zatížení a když to bude nutný, tak nějaký podložky
tlumiče budu mít +5", tak se budou nápravy aspoň vyvěšovat ale asi je budu muset podvázat. kardany mám s velkými kříži. zadní ramena budou korekční, v předu se do budoucna nejspíš převaří držáky... jinak jedná se o D1 300tdi, doplním i do prvního příspěvku...
- Macej
- tel.: 0944 528 535
- auto: 2xRRC
Re: Pružiny +3" nebo +4" D1 300TDi
Ak by si chcel, môžem ti pomerať Tatrovácke struny ktoré mám momentálne vzadu a ešte jeden pár mi zostal zatial volný tak by som vedel obe dlžky (zaťažené aj volné). Niesom si sitý či sú z T-613 alebo zo 603ky ale predok bol s nimi hrozne vysoký.