Zdravim,
Předpokládám že nás tady bude pár zpátečníku co se pořád drží tlačítek.
Mám Samsung gt-b2710 a vypadlo mi z něho tlačitko na rozsvícení baterky, neváli se někomu doma stejný třeba rozbity co by to tlačítko mohl postrádat?
Odolný tlačítkový samsung-smazat
Moderátor: stan
Odolný tlačítkový samsung-smazat
- Přílohy
-
- mTmJTT6-fqyqqs8sr6SQznw.jpg (10.63 KiB) Zobrazeno 1846 x
Naposledy upravil(a) kupec18 dne 16 bře 2016 21:41, celkem upraveno 1 x.
- pete805
- tel.: +421905314815
- auto: DII td5 ,P106 1,5d
Re: Odolný tlačítkový samsung
Poobede skusim obvolat kolegov z práce, či nemaju nějaký pokazeny. U nás to bol standartny sluzobny telefon.
Británie měla na vybranou mezi válkou a hanbou. Zvolila hanbu a bude mít válku.
( W.Churchill k Chamberlainovi v House of Commons po podpisu Mnichovské dohody, 1938)
( W.Churchill k Chamberlainovi v House of Commons po podpisu Mnichovské dohody, 1938)
Byl bych ti vděčen, stači mi fakt jen to tlačitko.pete805 píše:Poobede skusim obvolat kolegov z práce, či nemaju nějaký pokazeny. U nás to bol standartny sluzobny telefon.
- pete805
- tel.: +421905314815
- auto: DII td5 ,P106 1,5d
Obvolal som par kolegov jeden mi slubil ze mi ho pozrie ci ho ma doma ale len v nedelu pride z prace
Británie měla na vybranou mezi válkou a hanbou. Zvolila hanbu a bude mít válku.
Děkuju, Lumberjack mi už jeden posílá.pete805 píše:Obvolal som par kolegov jeden mi slubil ze mi ho pozrie ci ho ma doma ale len v nedelu pride z prace
Takže kdybys s tím měl nějaké velké problémy tak to neřeš. Ale samozřejmě nepohrdnu jsem vždy rád když muže věc sloužit co nejdéle, čímž nevytvářím trh pro nové multifunkční krámy.