K: 16" na RRC - letní
Moderátor: stan
K: 16" na RRC - letní
Ahoj,
koupím 4x 16" disky na RRC nejlépe už obuté na letních, požaduji dobrý vzorek i rok a dobrý stav kol.
Pokud by to nikdo neměl, tak koupím v jakémkoliv stavu co nejlevněji origo jen disky, nechám si je otryskat a nalakovat zvlášť. Samozřejmě s maticemi.
koupím 4x 16" disky na RRC nejlépe už obuté na letních, požaduji dobrý vzorek i rok a dobrý stav kol.
Pokud by to nikdo neměl, tak koupím v jakémkoliv stavu co nejlevněji origo jen disky, nechám si je otryskat a nalakovat zvlášť. Samozřejmě s maticemi.
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Re: K: 16" na RRC - letní
Ty disky ještě jedny najdu, ale určitě na udělání. A gumy tyhle http://www.landroverforum.cz/forum/view ... 26#p365226 , pokud by byl zájem (samozřjemě bez disků). Nebo možná bych dal dohromady jednu sadu těch 235/70 XPC Michelin, co se dávali originál. Vzorkově nové, ale jsou to starší roky výroby z rezerv.
K
K
POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
Ahoj, ale to nejsou klasické silniční gumy ne? Já s tím vjedu max na polňačku nebo šterk/lesní cesty. Prostě klasická cesta na ryby. Nebude to na asvaltu hlučné a mít horší vlastnosti?
- Mirko
- auto: RRC´s
- Kontaktovat uživatele:
To myslím u tdíčka nemusíš řešit...Tam bys slyšel gumy jen, když vypneš na dálnici motor
AT používám i na V8 jako každodenní
.........no dovol
já si jízdu traktorem užívám. Dokonce i rádio slyším v klidu. Ty 4 repráky co tam jsou mi auto ozvučí parádně.
Takže myslíš že AT jsou vhodné pro denní ježdění z 90% silnice? myslím tím i jízdní vlastnosti, voda, tvrdost a tak? Jako jezdím s tím jak důchodce, ale i tak.
Karle kolik bys za ně chtěl i s těma kolama pro RRC? Zvlášť, protože je budu nechat tryskat a lakovat.
Takže myslíš že AT jsou vhodné pro denní ježdění z 90% silnice? myslím tím i jízdní vlastnosti, voda, tvrdost a tak? Jako jezdím s tím jak důchodce, ale i tak.
Karle kolik bys za ně chtěl i s těma kolama pro RRC? Zvlášť, protože je budu nechat tryskat a lakovat.
-
MadTom
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
AT bych se vůbec nebál. K tomu na zimu zimáky a máš vystaráno.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
Sadu na zimu už mám. Teď udělat sadu na léto.
Stejný postup. Nové pneu, kola od karla jsem nechal opískovat a nalakovat.
Stejný postup. Nové pneu, kola od karla jsem nechal opískovat a nalakovat.
Karle pošli mi prosím cenu, klidně do SZ, nějak se 100% dohodnem.
Dík
Dík
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Budu za ně chtít stejně a je jedno s jakými disky.
K
K
POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe