Automatická převodovka 4HP22 E z Discovery 2 , rv. 11/2002, kompletní repas v 2013, najeto 60000km.
Převodovka pochází z mého vozu řadí hladce bez problémů , neprokluzuje. hydro měnič byl už horší tak jsem objednal repas z německa, ale než stačil přijít sehnal jsem v čr celou převodovku navic s medum měničem, takže jsem ji nakonec vyměnil celou.
V dalším inzerátu je i onen hydroměnič, který jsem původně kupoval, měl být být po repasu s nájezdem 4000km (tj prakticky nový) za měnič 4500,- za převodovku 12000,- 300,- za plate (trojuhelnik)
Měla by pasovat i na defender nebo rangeover (pokud se použije puvodni fréma) ale to už taky určitě někdo doplní.
Land Rover Discovery 2 Automatická převodovka 4HP22 E -ZAMLUVENO
Moderátor: stan
Land Rover Discovery 2 Automatická převodovka 4HP22 E -ZAMLUVENO
Naposledy upravil(a) cuhead dne 15 dub 2016 10:13, celkem upraveno 1 x.
- eliott
- tel.: +420608021838
- auto: několik
- Kontaktovat uživatele:
Re: Land Rover Discovery 2 Automatická převodovka 4HP22 E
Proč je rozebraná?
Zastoupení ALLMAKES 4x4, TERRAFIRMA 4x4, prodejce BRITPART, specializovaný servis, renovace a přestavby na přání.
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
Re: Land Rover Discovery 2 Automatická převodovka 4HP22 E
Rozebraná není má jen na foto sundanou fremu/přírubu k tozvodovce, ptotože nová převodovka, kterou jsem dával do auta měla ulomenej jeden šroub, resp díru na šroub.( ulomenej kus mam jde nechat privarit)
Takze jsem tu prirubu vzal z této kterou jsme vyndavali z auta.
Tu přírubu z té nove včetně sroubu mám a je k převodovce akorát jsem ji tam uz nevracel, protože pocitám, že pokud to někdo bude měnit vezme z té co vyndá, tak jako já. Ale součástí prodeje samo je
Takze jsem tu prirubu vzal z této kterou jsme vyndavali z auta.
Tu přírubu z té nove včetně sroubu mám a je k převodovce akorát jsem ji tam uz nevracel, protože pocitám, že pokud to někdo bude měnit vezme z té co vyndá, tak jako já. Ale součástí prodeje samo je