Zpětná přestavba Diska z N1 na M1
Moderátor: Acon
Zpětná přestavba Diska z N1 na M1
Ahoj, neresil jste nekdo zmenu z kategorie vozidla N1 zpet na M1 ? Je to ted pro N1 (dodavky, prepazky, pickupy,...) sama pakarna se zakazy vjezdu, nekterymi dal. znamkami a urcite brzy jeste neco vymysli. Jde vlastne jen o vymontovani prepazky za zadnima sedadlama a pak to hlavne papirove vyridit...
Teprve s nakupem LR jsem zjistil, kolik veci na aute se vlastne muze pokazit...
Re: Zpětná přestavba Diska z N1 na M1
V pondělí
mi přišel zpátky upravený techničák od p. Stehlíka z Helpregu v Praze. Pošleš TP a oni v něm udělají náležitý úpravy. S tím zajdeš na dopravák a vystaví ti nový malý techničák a zaevidujou změnu. Doporučuju nejdřív do Helpregu napat a poslat scan velkýho TP, zda to opravdu půjde u tvýho auta. Vyjde to na 1500,- Helpregu a 50,- za nový malý TP.

Land Rover Discovery 2 Td5
Diky, tak takhle by to bylo fajn ! Prohlizel jsem net a nasel jsem, ze musi byt nova technicka a buh vi co jeste...
Teprve s nakupem LR jsem zjistil, kolik veci na aute se vlastne muze pokazit...
- Land Jirka
- tel.: +420731913431
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
u nás na dopravce chtějí ještě před zápisem do technického průkazu přestavbovou STK
Land Rover 4x4 SERVIS, PRODEJ DÍLŮ LAND ROVER, DIAGNOSTIKA, OPRAVY A ÚPRAVY LAND ROVER, RENOVACE VETERÁNŮ
Tel: 731913431
Tel: 731913431
Včera jsem provedl přepis z N1 na M1 na dopravce u nás. Měl jsem to přes p.Stehlíka zapsané v TP (stejně jako popisuje výše masar). Na dopravce mi poté bylo řečeno, že kdybych si to nechal dělat přes dopravku, tak potřebuji mnohem víc.... včetně STK a cenově by to celé vyšlo na 2x tolik.
Takže pokud to je přes HelpReg, tak zřejmě nic víc potřeba nebude ani jinde.
Ještě chtěl pan Stehlík vědět jestli je v TP napsáno:
Na výrobním štítku je uvedena homologace typu ES e11 ......... vozidla před úpravou na kategorii N1.....
Tak a konečně můžu v klidu i do zákazu pro náklaďáky
Takže pokud to je přes HelpReg, tak zřejmě nic víc potřeba nebude ani jinde.
Ještě chtěl pan Stehlík vědět jestli je v TP napsáno:
Na výrobním štítku je uvedena homologace typu ES e11 ......... vozidla před úpravou na kategorii N1.....
Tak a konečně můžu v klidu i do zákazu pro náklaďáky

Po dohodě diagnostika a servis BMW motocyklů.