Tak se předveďte se svým LR.
Moderátor: Miky_CZ
Re: Tak se předveďte se svým LR.
To je ten Můj šašek
ještě na něm mám dost práce ale je boží

- Přílohy
-
- 20160206_113547 (800x450).jpg (325.4 KiB) Zobrazeno 18342 x
300TDI---The Legend begins
- Hanys_a_Kaca
- tel.: 775 173 983
- auto: DEF110+D2+RRC
Nejdúležitejší muž východně od Rýna...
- Berserk
- tel.: +420 723 811 755
- auto: RR-P38 4.6V8 a další
Tak ke dvěma P38-kám včera přicestoval tenhle mazel :-D
S P38 je život hnedka pestřejší :-)
Hmmmmmmm!!
Snažím se žít tak,aby na mém pohřbu ještě i farář říkal:"Změřte mu tep,on si z nás určitě dělá prdel!"@"Průjem a Alzheimer je velmi nepříjemná kombinace. Utíkáš, a nevíš kam...."
- tel.: +420775196109
- auto: LR DII; Volvo XC90 -
- Kontaktovat uživatele:
Normálně jsem zvyklý na to že mě pořád někdo předjíždí...
Normálně zleva
Někdy i zprava
Ale tohle je poprvé co to někdo zkusil zespodu
Normálně zleva
Někdy i zprava
Ale tohle je poprvé co to někdo zkusil zespodu

DiscoTRAKTOR II TD5 1999, MT, 2*sibr, 7mist, jenom jedna pritelkyne + Terezka
STC50134; STC50066; front facelift; EBC brakes;
Volvo XC90
Discovery 4 2002 HSE AT
tel. +420 775196109
Volvo XC90
Discovery 4 2002 HSE AT
tel. +420 775196109
Dobrý pokus o podjíždění. Jak dopadla diskárna? Takhle vypadá dost v pohodě.
- tel.: +420775196109
- auto: LR DII; Volvo XC90 -
- Kontaktovat uživatele:
Tažný (hlavně zásuvka a ten bazmek co na něm drží)
Zadní nárazník je malinko prasknutý
Asi si něco vzal i vejfuk
A hlavně rezerva - super servis Hofman si myslí že je hnutej jen ten držák rezervy. Já si myslím že jsou hnuté dveře do kufru...
Ale nechám to na nich - je to přece jen odborný a především jediný doporučený autorizovaný servis na opravy všech aut od pojišťovny AXA.
Takže až seženou adekvátní náhradní vůz (viz Kecárna o ničem) tak to dám do autorizovaného servisu na pravidelnou prohlídku a pak je všechny sejmu (=servis i pojišťovnu).
Zadní nárazník je malinko prasknutý
Asi si něco vzal i vejfuk
A hlavně rezerva - super servis Hofman si myslí že je hnutej jen ten držák rezervy. Já si myslím že jsou hnuté dveře do kufru...
Ale nechám to na nich - je to přece jen odborný a především jediný doporučený autorizovaný servis na opravy všech aut od pojišťovny AXA.
Takže až seženou adekvátní náhradní vůz (viz Kecárna o ničem) tak to dám do autorizovaného servisu na pravidelnou prohlídku a pak je všechny sejmu (=servis i pojišťovnu).
DiscoTRAKTOR II TD5 1999, MT, 2*sibr, 7mist, jenom jedna pritelkyne + Terezka
Volvo XC90
Discovery 4 2002 HSE AT
tel. +420 775196109
Volvo XC90
Discovery 4 2002 HSE AT
tel. +420 775196109
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Jenom taková drobnost - ty jsi byl poškozený, pojišťovna má plnit, auto je tvoje. Tak pro by pojišťovna měla určovat, kdo to auto bude opravovat? Tohle není přece z havarijního pojištění, kde si to s pojišťovnou člověk nasmlouvá. Pojišťovna si maximálně určí svého člověka kvůli prohlídce, nemůže přece nařizovat, kdo bude opravovat tvoje auto.
Jinak mám dojem, že jsi to vzal za správný konec.

Jinak mám dojem, že jsi to vzal za správný konec.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
AXA má tuším ve smlouvě opravy ve smluvním servisu,pokud to ale není havarijní pojištění a viník je on (doufám),jde to přece za ním,tak by nemělo bejt co s pojišťovnou řešit.
Snažím se žít tak,aby na mém pohřbu ještě i farář říkal:"Změřte mu tep,on si z nás určitě dělá prdel!"@"Průjem a Alzheimer je velmi nepříjemná kombinace. Utíkáš, a nevíš kam...."
Tak taky jednu fotku dokud je čistej a voňavej!Dlouho mu to nikdy nevydrží.
Zapojené ho máš jako pomocné světlo?
Teprv to musim dat k nejakymu autoelektrikari.. Ale chci to jak rikas a to sam nezvladnu v tom se nevyznam
jinak sem objevil na sape to je ta mega veitnamska trznice v praze jeden autoobchod a maj tam velkej vyber tehle led bar i kulatejch,hranatejch, nebo na strechu za 3000kc.tahle stala 1600kc

Než jsem to dal na auto,zašel jsem na STK a konzultoval to s nimi.Hloubali v knihách a nakonec řekli že to tak "snad"může být.(Umístění,provedení světla.........) Světla mají několik mezinárodních certifikátů,ale nemá to v sobě vylisované E, přesto- znáš to jak to na STK chodí,všude mají trošku jinej názor.Dokonce jsem se někde dočetl že konstrukčně jsou držáky (druh slitiny,tvar...) řešeny jako "lomový,bezpečnostní prvek" pro případ srážky s chodcem,zvěří....? Každopádně to musí být zapojené jako "pomocné pracovní světlo", tzn zvlášť vypínač se světelnou kontrolou stavu-vyp,zap ,umístění na voze předpis neřeší,což je v pořádku-potřebuješ ho přece místech kde potřebuješ vidět.Píše se že pracovní světlo mívají převážne stroje a nákladní auta ale nikde není zákaz či omezení pro osobáky.Certifikáty vozím ssebou,vyžádal jsem si je u prodejce,přesto by mi asi na silnici při kontrole nepomohli,holt záleží na koho trefíš.Mám za sebou dvě,koukali a neptali se,tak asi taky neví.To moje kopíruje rádius masky a vypadá jako origo doplněk,což bych asi tvrdil.To že se s denním svícením nevejdu do min. vzdálenosti 60 cm od sebe,toho si všimli hned
!Zastav se u vás na STK,poptej se a dej vědět co ti řekli ať se poučíme.

- Mirda_Disco
- tel.: 777325858
- auto: Disco II
Tak se taky přidám. Náklad nějaký píst do lisu. V kufru pár drobností typu šrouby a klíče IMBUS 24
Váha 3.12t. Přeprava nákladu 745Km. Průměrná spotřeba 14,1l na 100km.

- Přílohy
-
- 1467455807301.jpg (45.83 KiB) Zobrazeno 16186 x
Discovery je jak mladá milenka. Taky potřebuje pravidelnou údržbu a hodně peněz!
Discovery ll TD5 Černá Perla.
Discovery ll TD5 Černá Perla.
- fugín
- tel.: 777001161
- auto: ex free 1,8/Disco2
Dovolte abych se taky podělil o svoji radost. Auto sem koupil před více jak dvěma lety (jako můj druhý vůz značky LR) od Digloba v tak výborném stavu že opravdu patřilo mezi hodně hodně málo D2 v takové kvalitě,za což mu dodnes patří můj veliký dík. Disco bylo téměř v originálním stavu s bezchybným interiérem ve světlé kůži,neporušeným lakem a bez jakékoliv koroze. Je to ročník 2004 s manuální převodovkou a mezinápravou origo vyvedenou do kabiny. Je zvednuté na OME o dva palce,má naviják Warn 9000 se syntetikou,přední pružiny +100 kg,svody vyměněné za frézované,má vyhřívané sedačky,zrcátka i obě okna. Za ty dva roky co mi slouží prodělalo výměnu všech trubek od a k servu,výměnu náboje kola,výměna pružin řadicí páky,má nové měchy na které nedám dopustit. Disco dostalo MT pneu v rozměru 245/75 R16(už se mi zdají malé),CB stanici,časem sem mu vyrobil rozkládací spaní se dvěma uzamykatelnými šuplíky,pak bylo nutné koupit a instalovat nezávislé horkovzdušné topení. Zvolil sem ruský Planar o výkonu 2 kw a je namontován na podlaze pod levou boční kapsou v "kufru" a ovládací hodiny pěkně u hlavy u postele. Td5ka byla osazena zvýšeným sáním a dostala čip od Tomáše (jede prostě skvěle). Další drobné opravy a úpravy nestojí za řeč,poslední velkou úpravu prodělalo disco nedávno. Žofinka dostala krásné nové pevnostní nárazníky,ochranu řízení z 10mm hliníku a ochranné mřížky předních světlometů které toho asi moc nezachrání,ale vypadají hezky. Za tu dobu co u mě slouží přibylo sice pár šrámů od větví atd,ale stále je to fešanda. V TP je řádně zapsán přední pevnostní nárazník s navijákem Warn,přední ochranný rám (na autě není),boční ochranný rám (taky není),střešním nosičem a alternativní pneu až do rozměru 265/75 R16. Do budoucna mě čeká oprava waťáku a asi i spojka. Za 340 km bude oslava ujetých 200000 km,tak si to už zaslouží. Tady pár fotek současné podoby:
EX: Freelander 1 1,8 benz. 2002
Akt.: Discodvojka Td5 2004 Žoffka-strašně drahá
Akt.: Discodvojka Td5 2004 Žoffka-strašně drahá
-
- tel.: 608 969 607
- auto: Defender 110
- Kontaktovat uživatele:
Samá Discoška a žádnej defík

http://WWW.I-DEFENDER.CZ" onclick="window.open(this.href);return false; vlastní výroba a prodej doplňků na offroady Tel: 608-96 96 07
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
- victom
- tel.: 00421905467739
- auto: Defender puma 110 SW
- Kontaktovat uživatele:
Takze, aj ja sa pridam s Defikom.
Kúpa...
rozobrat - zaizolovať, rozobrat - zakonzervovat, praca = lift minus 8 cm., potom relax. 
Kúpa...

- Přílohy
-
- Defik.jpg (48.23 KiB) Zobrazeno 13378 x
-
- Gladen.jpg (41.44 KiB) Zobrazeno 13378 x
-
- SeilFett.jpg (52.14 KiB) Zobrazeno 13378 x
-
- 1500Kg.jpg (52.35 KiB) Zobrazeno 13378 x
-
- praca 2.jpg (50.27 KiB) Zobrazeno 13378 x