Lanďáci zdravíte se?
Moderátor: Miky_CZ
- yorkin
- tel.: 723 954967 (jen sms)
- auto: pár mám...
- Kontaktovat uživatele:
Na skůtru já nebyl, ale jako blbec jsem zdravil z volva
. To se pak ovšem nedá vyčítat
. Bessie je v Budějcích v nemocnici (akorát, že po mně bude asi Eliott chtít víc, než 60kč za den
).

exLR Discovery I 300Tdi, exLR SIII 88, exLR SIIA 88 STW, exRRS 4.2 S/C, exRRC 4.2 LSE, exRR TDV8 3.6, LR Defender 110 STW Td5
- low
- Admin fóra
- tel.: +420 603462950
- auto: def 110 + L322
- Kontaktovat uživatele:

Martas: mno pokud jsi mne zdravil toho 7meho, nebo o vikendu, tak to jsi zrovna zdravil moji pani .-)))) jsem o vikendu byl osobakem

Marťas píše:Musím říci, že většina žen výše nazvané jako estetické jsou rády, když ten svůj vůz uřídí bez újmy, natož aby ještě pozorovali kolem jedoucí LR a zdravili.![]()
-
- tel.: 608 969 607
- auto: Defender 110
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nalepky a zdraveni
Domažlice: To jsem byl jáJaroš píše:Dámy a panove,jak vám pomahaji nalepky landoverforum pri zdraveni.Ja se priznam,že jsem zatim videl jenom dva vozy s nalepkami a to jednu Discovery ze strany,kdy jsem neměl možnost pozdravit a druhou Discovery zaparkovanou v Domažlicích,řidič tam nebyl,tak nemělo cenu zdravit.Jinak zdravím pilně se střídavými výsledky,ale nálepky nepotkávám.Jezdím v Praze, Středočeském a Plzeňském kraji.Tak když tam potkáte RRS s nálepkou na předním skle.......

Jinak já jsem zahlédl jen SII nebo SIII béžová barva.
- Přílohy
-
- Obraz022.jpg (99.67 KiB) Zobrazeno 3144 x
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Domažlice
Jj, co máš za auto? Potkávam DI v oranžové barvě a pořád za sebou něco šmejká, myslím že je to plošina.Jaroš píše:Ano,to je ono! Teď se jenom potkat.Zdravím.
copak ji je? ted je u eliota moje stavajici i moje ex..no to je teda pekny....yorkin píše:Na skůtru já nebyl, ale jako blbec jsem zdravil z volva. To se pak ovšem nedá vyčítat
. Bessie je v Budějcích v nemocnici (akorát, že po mně bude asi Eliott chtít víc, než 60kč za den
).

MotoHanz - prodej a dovoz motocyklů prodej náhradních dílů a doplňků na Harley-Davidson a další http://www.motohanz.cz
- yorkin
- tel.: 723 954967 (jen sms)
- auto: pár mám...
- Kontaktovat uživatele:
Nějakej normální servis + homokineťák, ale jak už to tak bývá, od chvíle, co se auto přiveze do servisu, objem prací raketově rostemotohanz píše:copak ji je? ted je u eliota moje stavajici i moje ex..no to je teda pekny....yorkin píše:Na skůtru já nebyl, ale jako blbec jsem zdravil z volva. To se pak ovšem nedá vyčítat
).

exLR Discovery I 300Tdi, exLR SIII 88, exLR SIIA 88 STW, exRRS 4.2 S/C, exRRC 4.2 LSE, exRR TDV8 3.6, LR Defender 110 STW Td5
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: pro Luboš M.
Super kára a těší mi, že i RRS vlastní konečně člověk co má auto taky jako koníčka.Jaroš píše:Mám RRS-HSE,tmavě modrý.Na předním skle malá nálepka landroverfora,SPZ Praha.

Já jsem potkal v Praze na rozkopané Radlické Disko olepený snad ze všech stran. Pustil jsem ho(samozřejmě starší mají přednost
) pak jsme blikali jak vánoční stromeček. Moje žena jezdí a zdraví z modrého free. Samolepkana na nárazníku v předu. Ale po zkušenostech zdraví až druhá.

Freelander 2005 Td4, http://www.duluxpraha.cz" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.icolor.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Kdbyste někdo potkal tmavě modré Disco 1 s rámem vepředu, někde na trase Praha, Beroun, samolepka na zadním okně tak to může být paní Roverová, hlašte mně jak zdraví, byla proškolená, snad vše pochopila, prý se zdravila dvakrát se nějakými Defíky... Kdyby někoho nepozdravila okamžitě hlásit, budu to hned řešit.
Country boy...
- radek-free
- Jenda
- tel.: 775 391 907
- auto: 110
...vcera,to jest ve ctvrtek me jedna zenstina v Beroune na prejezdu zdravila,myslim ze to podle fotek byla ta tva diskoska.Rover píše:Kdbyste někdo potkal tmavě modré Disco 1 s rámem vepředu, někde na trase Praha, Beroun, samolepka na zadním okně tak to může být paní Roverová, hlašte mně jak zdraví, byla proškolená, snad vše pochopila, prý se zdravila dvakrát se nějakými Defíky... Kdyby někoho nepozdravila okamžitě hlásit, budu to hned řešit.
Makal jsem za Nizborem a potkal jsem tam jeste dalsi dve ,,pani "v diskoskach.Nebo to byla 3x ona

Honza
It´s not broken, it´s british !
http://www.christophermccandless.info
http://www.christophermccandless.info