Lambdy a LPG
Lambdy a LPG
Nemáte někdo vyzkoušenou nějakou náhradu za rozumný peníze?Chtěl bych je vyměnit,i když je spotřeba relativně v normě (normálně kolem 15ti,jednou jsem se dostal i na 13,6-cca 150 km mezi vesnicema,takže pomalu) Motor šlape dobře,ale podle toho co jde z vejfukum,se mi to zdá zbytečně bohatý.Chtěl bych je ještě s pár čidlama vyměnit aby to bylo 100%,protože mě to nadchlo natolik,že přemejšlím že si to nechám a dám tam plyn,takže by to mělo bejt v pořádku,než to tam někdo bude dávat.
Druhá otázka je,znáte někoho,kdo to tam dokáže opravdu spolehlivě dát a seřídit?Proti pohonu LPG nic nemám,ale zatím jsem se setkal jen s takovejma bastličema,že bych se poblil a možná to líp udělal sám.Jaká nej. nádrž se vejde místo rezervy?Někde jsem zahlídnul montáž s 2ma válcovejma,když se vyndal i hever atd. a pak se tam vešlo cca 110 l.Ideální by byl ale vyšší toroid,klidně za cenu díry do víka a mírnýho hrbolu v kufru.
Druhá otázka je,znáte někoho,kdo to tam dokáže opravdu spolehlivě dát a seřídit?Proti pohonu LPG nic nemám,ale zatím jsem se setkal jen s takovejma bastličema,že bych se poblil a možná to líp udělal sám.Jaká nej. nádrž se vejde místo rezervy?Někde jsem zahlídnul montáž s 2ma válcovejma,když se vyndal i hever atd. a pak se tam vešlo cca 110 l.Ideální by byl ale vyšší toroid,klidně za cenu díry do víka a mírnýho hrbolu v kufru.
Mam firmu v praze ktera to bude delat pravdepodebne i do myho Range a mel jsem od nich LPG v Jeepu V8 a spokojenost. Umej to.
MotoHanz - prodej a dovoz motocyklů prodej náhradních dílů a doplňků na Harley-Davidson a další http://www.motohanz.cz
Poslu ti ho hned jak najdu vizitku....je to v Radotine.
Uz tam jednoho range delal a umi i prave ty vetsi toroidni nadrze. Pokud vse klapne tak mu ho tam budu davat po 25 cervenci.
Uz tam jednoho range delal a umi i prave ty vetsi toroidni nadrze. Pokud vse klapne tak mu ho tam budu davat po 25 cervenci.
MotoHanz - prodej a dovoz motocyklů prodej náhradních dílů a doplňků na Harley-Davidson a další http://www.motohanz.cz
-
- tel.: +421 905 712 951
- auto: D3 2007 + D4 2012
- jarorr
- tel.: +421 905 830 569
- auto: Def,P38,Lightweight,
Ak Ti to velmi nesuri /som na dovolenke/ tak poslem foto mojej montaze z diskovou 70L nadrzou bez ziadnych zasahov do povodnej elektroinstalacie vozidla.
Kompletna sada nasekvencne vstrekovanie vsetko nove diely ma vysli
40000,-sk+moja praca
mam 4,0l P38 v manuali mesto spotreba 18-20L/100km,mimo 13-15L/100km a pri sucasnej cene LPG vSK 17,20-18,- je to super
zatial som od montaze spravil 25000 km a ziadne problemy.
Kompletna sada nasekvencne vstrekovanie vsetko nove diely ma vysli
40000,-sk+moja praca
mam 4,0l P38 v manuali mesto spotreba 18-20L/100km,mimo 13-15L/100km a pri sucasnej cene LPG vSK 17,20-18,- je to super
zatial som od montaze spravil 25000 km a ziadne problemy.
Nevidím to na dýl,než na rok.Jak říkám,ještě nejsem 100% rozhodnutej,(momentálně bych to byl ochoten vyměnit už jen za MB,buď w140-dětskej sen,nebo krásnou w210) ale líbí se mi to a pokud si to nechám,určitě do toho půjdu.15 je docela dobrý,čekal jsem horší věci,ale město momentálně téměř nejezdím.jezbera píše:A to kolko najazdis, ze sa ti 45k vrati v usetrenom palive pri spotrebe 15l?