Tusim ze je to dalsi kapka v nasem rozhodnuti na zmenu znacky.
Chjo

S mechy je problem. Zamen je za pruziny a pak se smir s tvrdsim ci mene pohodlnym jezdenimJirka píše:Tak si vcera ujedema 30 km, zastavime a najednou rana jako z dela. A mech se nenavratne pobral do vetsnych lovist. Jeste ze to nebylo za jizdy, akorat jsme mely namireno po dalnici do BA.
Tusim ze je to dalsi kapka v nasem rozhodnuti na zmenu znacky.
Chjo
Diky, to bylo promtni jednani.jarorr píše:uz som poslal vankuse dufajme ze na range neznevre
jak to myslis odpjit cidla?? jen s koncovek?? to se pak nahlasi chyba a musis ji smaznout . Ja to menil tak ze jsem auto zvedl uplne nahoru , dotycne kolo vypodlozil a mech odpjil v koncovce , vyfoukl a vymenilalap píše:Není čeho se bát, strhneš starý a nasadíš nový. Taky jsem s tím zajel do servisu a udělali to normálně bez problémů. Akorát okraje namazali nějakou hmoutou která se dává na hliníkáče když se nasazuje guma, aby to líp skočilo a prý to pak i nějak těsní.
Je pravda, že když je nasadíš, tak to na ně nemůžeš dát, protože se ti zkroutí a roztrhal by jsi je. Ideální je dát auto na heveru skoro na zem a odpojit čidla aby si auto myslelo, že sedí dole a nastartovat a by se měchy nafoukly a pak pomalu pouštet dolů a koukat aby se hezky přesunuly přes sebe. Nesmí se zmáčnout, mohli by se poškodit, ale není to problém. Mě se tři krásně přehrnuli a čtvrtý se musel ještě jednou dofouknout a pomalu pustit dolů. Když to máš na zemi připojíš zpět výškoměry a můžeš auto nafouknout a mělo by se ti normálně zvednout.
Tak to se bat nemusis, myslim ze vymena mechu byl nas vrchol. Dal se asi nedostaneme. (ale nikdy nerikej nikdyjarorr píše:Pan Novak uz len GO motora na ceste a ste v klube.A potom zatvorim servis
.Jaro