Karle, už jsme 2 do SOSnovézdenek666 píše:Jám mám DII, kde je víc nespolehlivé elektronikya zadní fungují v pohodě.

Moderátor: Miky_CZ
ALF píše:Karle, už jsme 2 do SOSnovézdenek666 píše:Jám mám DII, kde je víc nespolehlivé elektronikya zadní fungují v pohodě.
karel píše:Mám umyto už 14 dní a co drží mé auto pohromadě jsou tvoje rozumy AlfeALF píše: Až bahňáci umyjete auto od bláta, které ještě pamatuje Napoleona, tak uvidíme, co Vám podrželo auto pohromadě.![]()
![]()
Este jedna otázočka.Čo to mám vlastne za auto,je to 200 TDI,alebo 300TDI,alebo čo to je.Mení sa na tom rozvodový remeň? A po koľkých km? Teraz má najazdených 175000 km.MarianKo píše:Ahoj,zdravím všetkých priaznivcovLR.Tiež som sa dočkal,a mohol si ho kúpiť.Je to DISCOVERY 2,5Tdi,r.v.1997.Je to pekné zachovalé auto,ale má aj nejaké chybičky.Preto prosím o radu prv než to začnem rozobierať.Nefunguje mi elektrické sťahovanie okien.Funguje len vodičove.Zo začiatku to išlo bez problémov,neskôr sa to rozhýbalo asi tak po 5min. jazdy,a teraz už neidú vôbec.Idem popozerať poistky a pod.Keby mi niekto vedel poradiť veľmi by mi pomohol.
Nechci být detailista, ale ten řemen není klínový nýbrž drážkovaný já ho měnil ve 150 tisících a to jen preventivně protože byl rozpraskanýKarolcom píše:hmmm.. to slovo "rozvodovy" som u MarianKa niak prehliadol..![]()
ja som myslel klinovy remen..
este ze tu mame niekoho kto mysli aj za ostatnych..
karel píše:Nechci být detailista, ale ten řemen není klínový nýbrž drážkovaný já ho měnil ve 150 tisících a to jen preventivně protože byl rozpraskanýKarolcom píše:hmmm.. to slovo "rozvodovy" som u MarianKa niak prehliadol..![]()
ja som myslel klinovy remen..
este ze tu mame niekoho kto mysli aj za ostatnych..