No, jel bych se do této země také podívat. Auta navagónovat a...
chcete se namlsat na mongolsko?
Moderátor: Miky_CZ
- MOPADŽI
- auto: Def,Def a Def+Disco
- Kontaktovat uživatele:
Mám také zkušenost a to pozitivní, s Mongolskem
V 80 letech se v našen městě několik desítek Mongolů učilo na automechaniky a byli, vesmes přátelští. V té době jsem ještě brázdil silnice v Moskviči. Když končili své studium, docela dost Moskvičů, pokoupili a vlakem expedovali do Mongolska. Samozřejmě došlo i na můj kousek a já udělal v tehdejší době busines v tvrdé měně
. Konkrétně tento můj kousek, brázdil, nebo ještě brázdí, ulice Ulanbátaru...
Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu
- tel.: +420775196109
- auto: LR DII; Volvo XC90 -
- Kontaktovat uživatele:
To chce kurzik astronavigace - da se poridit i velmi levne.RudaK píše:Pro mě je Navi ještě teť hokej.Tím nemyslím silniční navigaci,kde ti to řekne co a jak.
Hele kdyz obcas jezdite na ty cesty - nedovezl by mi nekdo z Ruska takovou navigacni malickost?
DiscoTRAKTOR II TD5 1999, MT, 2*sibr, 7mist, jenom jedna pritelkyne + Terezka
STC50134; STC50066; front facelift; EBC brakes;
Volvo XC90
Discovery 4 2002 HSE AT
tel. +420 775196109
STC50134; STC50066; front facelift; EBC brakes;
Volvo XC90
Discovery 4 2002 HSE AT
tel. +420 775196109
- erik
- tel.: +421905448329
- auto: D90 td5,/D2-3/D4,D5
- Kontaktovat uživatele:
Najdi si kontakt na Juraja Ovcinikova- offroadclub Peterburg.default píše:To chce kurzik astronavigace - da se poridit i velmi levne.RudaK píše:Pro mě je Navi ještě teť hokej.Tím nemyslím silniční navigaci,kde ti to řekne co a jak.
Hele kdyz obcas jezdite na ty cesty - nedovezl by mi nekdo z Ruska takovou navigacni malickost?
Je to majitel tohoto clubu a director Ladoga Trophy. Mozna ti poradi.
Defender 90 Td5 171k Old Man Emu,Warn 8274, M 6000 ,ARB nárazník, Safari Snorkel,2xWebasto,Garmin nuvi 660, CB.MATADOR WISENTTA M/T 235/85 R 16 MP-75., Roll cage,retezy PEWAG,2xARB uzaverky,
Discovery 3 ,bez skrabancu
- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
Gobi
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
- kudrnac
- tel.: 603 269 399
- Kontaktovat uživatele:
K tomu co tu bylo řečeno je jediná otázka. Pánové kdo z vás může na tak dlouhou dobu opustit firmu a vrátit se zase do své firmy nebo zaměstnání. Pokud si pravdivě odpovíte tak je to tady akademická debata si myslím. Pokud né z více jak 50 procent jdu k vám na školení, jak si to ohlídat. Na tomto u nás ztroskotaly všechny debaty a plány.
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
kudrnac píše:K tomu co tu bylo řečeno je jediná otázka. Pánové kdo z vás může na tak dlouhou dobu opustit firmu a vrátit se zase do své firmy nebo zaměstnání. Pokud si pravdivě odpovíte tak je to tady akademická debata si myslím. Pokud né z více jak 50 procent jdu k vám na školení, jak si to ohlídat. Na tomto u nás ztroskotaly všechny debaty a plány.
Todle můžou buď dobrodruzi nebo ti co jsou za vodou.
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
Vejlety
Na příští rok mám už jeden vejlet skoro postavej mám. Mongolsko pokud to zdraví a stav Diska umožní je v dalším sledu
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
Zabalím lezení a s tím spojené expedice a pojedu autem...
...ty priority jsou dost problém, řekl bych až na akademickou debatu, tak právě čekám na kámoše až dorazí a vyjíždíme do Itálie na lezení.. tentokrát jen na týden, ale za tři týdny si to jdeme zopakovat do Francie.. možná Mont Blanc z jihu... moc hezký nářez
do konce léta lezení a po létě práce... off jsem jenom víkendově
Ale zpět k Mongolsku... Milošovi II to dopadne tak za dva tři roky a to už bych se na to možná cítil. Tak když nás vezme sebou. Třeba už moje auto bude pojízdne. Nyní to mám ale nějak nabitý.
...ty priority jsou dost problém, řekl bych až na akademickou debatu, tak právě čekám na kámoše až dorazí a vyjíždíme do Itálie na lezení.. tentokrát jen na týden, ale za tři týdny si to jdeme zopakovat do Francie.. možná Mont Blanc z jihu... moc hezký nářez
do konce léta lezení a po létě práce... off jsem jenom víkendově
Ale zpět k Mongolsku... Milošovi II to dopadne tak za dva tři roky a to už bych se na to možná cítil. Tak když nás vezme sebou. Třeba už moje auto bude pojízdne. Nyní to mám ale nějak nabitý.
Disco mi zachránilo život
- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
[quote="Jarys"]Zabalím lezení a s tím spojené expedice a pojedu autem...
Já už mám svoje odlezený Mont Blanc, Matterhorn, Monte Pelmo,jeskyně pod Dachstainem atd.
S dechem už nestačím a do sifonu v jeskyňkách se už s břichem nevlezu. Pak tu už zbyla volba Disco.
No na krmení holubů v Benátkách mám ještě čas a do Rumuska a Ukrajiny můžu v podstatě kdykoliv. No a s cestovkou se mi teda jezdit nechce. Toď vše MilošII
S dechem už nestačím a do sifonu v jeskyňkách se už s břichem nevlezu. Pak tu už zbyla volba Disco.
No na krmení holubů v Benátkách mám ještě čas a do Rumuska a Ukrajiny můžu v podstatě kdykoliv. No a s cestovkou se mi teda jezdit nechce. Toď vše MilošII
- OC
- Kontaktovat uživatele:
To je ale z Itálie, ne? Nebo už úplně blbnu?Jarys píše:... za tři týdny si to jdeme zopakovat do Francie.. možná Mont Blanc z jihu... moc hezký nářez.
OC ~ http://www.ocs.cz/oc/RangeRover.html
Insured at Steyr&Mannlicher
Ostatně soudím, že registrace zbraní musí být zrušena: http://ocs.cz/Guns/halbrook/registrace.html
Insured at Steyr&Mannlicher
Ostatně soudím, že registrace zbraní musí být zrušena: http://ocs.cz/Guns/halbrook/registrace.html
jo jo, samozřejmě, že jižní strana je z Itálie, ale já už myslím na ty frnacouzký holky po sestupu do Chamonix.... bohužel nevím jak to s tou cestou dopadne, protože mé auto stale stojí v servise, a teď už i to kámošovo a přítelka naše druhé auto potřebuje kvůli práci a dodávkou asi nepojedu... mám tři auta a asi kvůli dovolené půjdu do půjčovny 
lezení můžeš provozovat v každým věku a stavu... spousta kamarádu je toho důkazemMiloš II píše:Jarys píše:Zabalím lezení a s tím spojené expedice a pojedu autem...
Já už mám svoje odlezený Mont Blanc, Matterhorn, Monte Pelmo,jeskyně pod Dachstainem atd.
Jak jsi byl na Matterhornu? Já zatím dvakrát, východní hrana a pak ta hrana ze Švýcarska, kamarád dokonce severní stěnou. Z východní hrany nás po třídení sněhové bouři sundavali helikoptérou.
- erik
- tel.: +421905448329
- auto: D90 td5,/D2-3/D4,D5
- Kontaktovat uživatele:
Jarys píše:Miloš II píše: lezení můžeš provozovat v každým věku a stavu... spousta kamarádu je toho důkazem
.
Veku ? Snad. Ale pri vetsim brichu porebujes prodelit ruce
Defender 90 Td5 171k Old Man Emu,Warn 8274, M 6000 ,ARB nárazník, Safari Snorkel,2xWebasto,Garmin nuvi 660, CB.MATADOR WISENTTA M/T 235/85 R 16 MP-75., Roll cage,retezy PEWAG,2xARB uzaverky,
- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
low píše:ad mongolsko. kazdy mesic 15 a 30 vyjizdi vlak mongolsky vektor z brestu, kam se da nalozit kontejner s motorkama nebo autem. da se nalozit uz v berline. ta tak
V Gobi je OLGOJ CHORCHOJ když to jméno vyslovíš, tak přileze a kousne toho kdo to jméno vyslovil.

Freelander 2005 Td4, http://www.duluxpraha.cz" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.icolor.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Sam
Taky to asi dělám blbě....kudrnac píše:K tomu co tu bylo řečeno je jediná otázka. Pánové kdo z vás může na tak dlouhou dobu opustit firmu a vrátit se zase do své firmy nebo zaměstnání. Pokud si pravdivě odpovíte tak je to tady akademická debata si myslím. Pokud né z více jak 50 procent jdu k vám na školení, jak si to ohlídat. Na tomto u nás ztroskotaly všechny debaty a plány.