hydrostely na td5
Moderátor: Miky_CZ
hydrostely na td5
mali ste niekto problem s hydrostelmy na td5 ? mne na volnobeh trochu cvakaju - pocut je len jeden - mozno dva - olej je v poriadku . meni sa cela sada alebo len ten co cvaka - ako to zistim ? motor pri zatazi ide normalne . najazdene 225tkm . dakujem Patrik .
. tel 0905532342 bratislavsky kraj mail info@atlascamper.sk
-
- tel.: 608 969 607
- auto: Defender 110
- Kontaktovat uživatele:
Re: hydrostely na td5
Co používáš za olej? Trochu mi znepokojuje ten počet km, při těchto km jsem zatím neviděl auto s tímto problémem. Určitě udělej celou sadu a hlavně originál díly !!! Na jiném autě jsem se snažil ušetřit a nakonec jsem dával stejně origo. Ještě mi napadá jestli to nemůže dělat volný řetěz, ale to nevím jistě.patrik píše:mali ste niekto problem s hydrostelmy na td5 ? mne na volnobeh trochu cvakaju - pocut je len jeden - mozno dva - olej je v poriadku . meni sa cela sada alebo len ten co cvaka - ako to zistim ? motor pri zatazi ide normalne . najazdene 225tkm . dakujem Patrik .
Lubos . olej je tam walvoline - neviem presne aky
ale vsetci moji kamarati ho pouzivaju a v pohode je som robil uz 3 krat menil - v tom to urcite nieje . zacalo to robit v zime ked bola moc zima - potom to prestalo . pred tyzdnom som sa vratil z Rumunska a tam sa to znova objavilo . hlavne ked bol neaky poriadne dlhy vyjazd -2 redukovana plny plyn. a potom na volnobeh to bolo pocut najviac . kontrolka oleja ani raz neblikla .

. tel 0905532342 bratislavsky kraj mail info@atlascamper.sk