Zdravim! Rad bych se taky zucastnil ale mam trochu obavy jak to vypada s trasou? Sjizdne lestenkou? Mam jen zimni pneu.. bude stacit?... pokud teda nenapadne pulmetr snehu diky za info! .d
Trasa na zimáky úplně v pohodě.
Když jsme ji s Kubou minulý týden projižděli, bylo to umrzlé a naprosto ok. Dnes jsem si kousek projel a je to sice rozmáčené, ale nic, co by se nedalo projet se zimákama či atéčkama. Předpokládám, že se mráz objeví a nebude žádná kaše...
Rád se zúčastním, ale mou účast ohrožuje tekoucí mrazovka. Novou nemůžu najít a pokusům o "zalepení " úspěšně odolává.....
Uvidím zítra.
Mimochodem, je nějaký časový plán ?
Take by me zajímalo v kolik se bude odjíždět ze sýkořice.každopádně kdo bude mit nazute hrube mt,tak je bude mit moznost radne otestovat.snad nebude mraz a hlína nebude tvrda
Budeme odjíždět v 11.00,sjíždět se můžete třeba od 8.00,Silvestra neslavíme,takže budeme vzhůru,rádi uvaříme čaj a kávu.
Poprosím vás,nemůžu nechat otevřená vrata aby mi neutekly ovečky,když dorazíte tak zatrubte,vpustím vás dovnitř
k.
Projel jsem dnes část trasy,na většině cest je to zmrzlé,jen na úsecích,na které svítilo sluníčko trochu bláto.Byl dnes krásný den.Tak ať to vydrží i na zítřek!