Počasí na objednávku ,krásná auta bezva lidi.

Moderátor: Miky_CZ
on to nebyl tak úplně squat, ale celé apokalyptické město.kryten píše:Díky moc všem za to,že jste přijeli.Bylo to příjemné setkání.
Chtěl bych poděkovat Vláďovi za pomoc s výběrem trasy a Tomovi za to,že nám domluvil bratronický vojenský prostor.Vůbec se neomlouvej,byl jsem taky překvapený,dlouho jsem tam nebyl a netušil jsem,že se tam zabydlela komunita lidí žijící ve stylu "Mad Max" Byli ale milí,okukovali naše auta a doplňovali hladinku,zatímco někteří z nás pojezdili v terénu a získali další zkušenosti.
Věřím,že jste si to užili,počasí vyšlo nádherné
Šťastný nový rok přátelé,ať jste zdraví vy i vaše auta!
k.
Tak se vynasnaž příští rok ať se vám povede celákubát píše:Letos se celá vyjíždka nepovedla moc nás to mrzelo,tak jsme se přijeli podívat na konec.Ale i tak to bylo hezké pozdravit stejně nakažené lidi značkouL.R.No a k bývalému vojenskému prostoru z mé strany jezdil jsem tam,když to vlastnil asi pořádkumilovný majitel.Tohle je dost podivný nepořádek(http://junktown.postapofestival.cz) a lidi,hrající si na něco,co nikdy nepochopím no jo .Tak at auta jezdí zdraví drží a někdy na viděnou.Všem vše dobré Kubát
Já se také připojuji ke Kustovi, také tiše závidím a lituji že mi selhala technika. Ale za to jsi můžu jen já sám.... S nad příště budou hvězdy nakloněny...Kusto píše:Moc heská akce, pro mne bohužel jen z fotek ale i za ně dík