Ale zase jsem si nedavno pekne pokecal na parkovisti u Globusu v OL s majitelem D1

Moderátor: Miky_CZ
Hlavně neříkej kde jsi se to dozvěděl...Jan Kucera píše:musim se dotazat kterapak krasavice to ridi kratkyhodefa cervena barva v Mnichove Hradisti?????
Jinak dalsi vcelku vesela historka se zdravenim, pobyval jsem chvili v jednom meste nedaleko Varnsdorfu a zdravili me uplne vsichni-ale chodci a jen chlapy, sem si rikal, mno jo , řepy, se jim líbí kára, cumíte ,co.![]()
o pár dní pozdeji sem se dozvedel ze majitel místního nevěstince má na chlup stejnou diskošku jako ja.........![]()
![]()
Radku, zkouknul jsem tvůj web. Okdaz tam dal Karel. Jsou tam zajímavé fotečky ve flashi. Oni už v Brdech staví Amíci ten radarRadek D3 píše:Ahoj vezl jsem motor na opravu do Mělníka. Takový 1,5 tunový drobek.Ale vezl se celkem dobře.
Věčer ho rozdělali a je tam zlomená kliková hřídel.Je to zvláštní, protože je tam nová jen 1,5 měsíce. Tak jsem zvědavý co na to řeknou. A hlavně proč se to stalo. Jinak je to 6 válec liebherr motor myslím si ,že má 300kw.
Jinak je to spodní motor s 70tunového jeřábu.
Zdar Radek.