suhlasim. ja mam teraz P38 aj L322. P38 som nekupil vtedy s tym, ze potom vymenim, ale vedel som predstavit aj to ze budem mat aj za 10 rokov. teraz to mam uz 7 rokov, a nechce sa mi ho vymenit.
Pokial by som nevyskusal L322, nic by nestalo. ale urobil som chybu, a vyskusal som raz L322 s V8.
Moja L322 je dizel, a to je dobre, lebo mozem sa vyhovarat, ze to predam, lebo neni V8
lenze ked poviem pravdu, ten bavoracky dizel staci na vsetko, aj ked V8 je nieco uplne ine, samozrejme.
L322 je vo vsetkom lepsie, neskutocny krok dopredu oproti P38. lenze to neznmena, ze pre mna je lepsie auto. tie 2 auta su proste ine. ked po 5000 km , co som jazdil vylucne len L322, sadol som spat do zaprasenej P38, bolo to zaujimavo ine. ale po 5 sekundach som vychutnaval to presne tak ako predtym.
doma vedieme ostre debaty, ktore predat, manzelka chce nechat to vacsie, krajsie, novsie, ako typicka zena

, a ja zas som povedal, ze tentokrat treba treba uvazovat rozumom ( LR a rozumne rozhodnutie v jednej vete ...

), pretoze aj suciastky su ovela lacnejsie na P38.
no a boh vie ako to dopadne, ale kamarat mi povedal ze zbytocne rozpravam o tom, ze nieco predavam, ked ani neinzerujem, to predsa neide

.
tak som musel obnovit inzerat nakoniec, aby som ukazal, ze to myslim vazne ....
no a koneickoncom obe auta su velmi dobre, otazka len to , ze majitel co ocakava a aka je predstava. P38 je robutnejsia, lacnejsia, da sa upravit, a je velmi komfortna. L322 je este komfortnejsia, na cestovanie neskutocne vhodne, a ked obcas zabludis do terenu, tiez nieco zvladne, ale suciastky su drahsie.