nebo česká pošta by to zvládla ? tápu

Dík Mira.
Moderátor: Miky_CZ
toto som vyuzil pri allegre tak mozno by to slo...eliott píše:Nemáte někdo možnost zasílací adresy v Polsku? Po zrušení polské pobočky Triloxxboxx jsem namydlený a nemám jak nakupovat druhoválečnou veteš, ketré je v Polsku spousta...
Dík za tip, ale není tam nikde email, abych se zeptal, jak by to bylo se mnou jako s čechemgibson píše:toto som vyuzil pri allegre tak mozno by to slo...eliott píše:Nemáte někdo možnost zasílací adresy v Polsku? Po zrušení polské pobočky Triloxxboxx jsem namydlený a nemám jak nakupovat druhoválečnou veteš, ketré je v Polsku spousta...
https://tovarzpolska.sk
Když je někdo hodí do Prahy tak do Plzně ti je přiblížím.Amon píše:Děkuji za doplnění mé nepřesnostijedna se doufam o ty "pentagramove" disky?
![]()
Pokud leží u Tebe v autě, nabízí se otázka jesli nebudeš mít cestu do Prahy nebo Plzně?
Díky! Takovou rychlost jsem ani nečekaljareku píše: 07 úno 2017 16:19 Ahoj, ja bych mohl pomoci. V pondělí jedu do Prahy a Pojir to ke mně muže hodit....
Díky! Uvidím jak dopadne domluva přepravy z Brna do Prahy a případně bych se na Tebe s dovolením obrátildolinekdave píše: 07 úno 2017 16:05Když je někdo hodí do Prahy tak do Plzně ti je přiblížím.Amon píše:Děkuji za doplnění mé nepřesnostijedna se doufam o ty "pentagramove" disky?
![]()
Pokud leží u Tebe v autě, nabízí se otázka jesli nebudeš mít cestu do Prahy nebo Plzně?
Odesláno z mého SM-A300FU pomocí Tapatalk
Ok[emoji2]Amon píše:Díky! Uvidím jak dopadne domluva přepravy z Brna do Prahy a případně bych se na Tebe s dovolením obrátildolinekdave píše: 07 úno 2017 16:05 Když je někdo hodí do Prahy tak do Plzně ti je přiblížím.
Odesláno z mého SM-A300FU pomocí Tapatalk